Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catzilla tyhjä reissu Kouvolaan

Naisten Korisliigan hallitsevalla mestarilla on tällä hetkellä vaikeaa. Viime viikonloppuna Espoo Basket Teamin Urheilutalolla kaatanut Catz lähti tämäniltaiseen otteluunsa Kouvottaria vastaan hyvällä liikkeellä ja aloittikin mahtavasti, mutta toiselta neljännekseltä eteenpäin joukkueen peli alkoi sakata. Kouvottaret kiri rinnalle ja viimeisellä neljänneksellä voittoon lukemin 68-64 (35-38).

Catz aloitti ottelun vauhdilla. Espoota kurittaneet Chandrea Jones ja Ariel Massengale saivat rinnalleen jalkavaivoista toipuneen Lena Reshetkon ja tulosta syntyi heti. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen tilanne oli kissoille 9-23 ja tehokolmikko heittänyt kaikkiaan 18 pistettä. Tässä vaiheessa moni varmasti jo ajatteli pelin palanneen uomiinsa, mutta Kouvottaret ei antanut periksi. Toiselle neljännekselle tuli aivan erilainen emäntäjoukkue, joka alkoi kääntää peliä väkisin kohti Catzin puolustusaluetta. Piste-ero kaventui kaventumistaan ja summerin soidessa erätauolle vieraat olivat enää kolmen pisteen karkumatkalla.

Kouvottaret jatkoi tauon jälkeen rynnistystään ja siirtyi pian johtoon. Tämän Catz pystyi vielä kääntämään takaisin edukseen, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä pahemmissa vaikeuksissa kissapaidat olivat. Heitto toisensa perään epäonnistui ja kun vastapäässä pallo löysi korisukan helpommin, kääntyi peli viimeisellä neljänneksellä lopullisesti emännille. Näin Catzin kauden kolmas tappio oli tosiasia.

- Levy- ja irtopalloissa tuli taas takkiin pahasti, pohti Catzin pettynyt valmentaja Mika Haakana. Annoimme 9-25 johdossa vastustajan tulla peliin mukaan. Repaleinen harjoittelu näkyy vuoristoratana pelien sisällä. Mukautuminen ja muutosten tekeminen on haastavaa, kun yhteinen harjoitteluaika on ollut rajallinen ja kokoonpano/pelipaikat vaihtuvat. Kouvottaret pelasi fiksusti ja ansaitsi voittonsa.

Catzin parhaana palkittiin tuplatuplan kirjauttanut Jones (24/11/1). Myös Reshetko (16/6/5/3 riistoa) ja Massengale (11/5/5/4 riistoa) pääsivät kaksinumeroisiin pistelukuihin, mutta ne eivät riittäneet tänään. Kouvottarien amerikkalaiskolmikko Khadjah Sessions (24/5/6/4 riistoa) – Whitney Frazier (16/11/1) – Jacqueline Luna-Castro (14/9) oli juuri niin vaarallinen kuin osattiin odottaa. Ida Myllyoja teki kissojen hyökkäyspelistä vaikeaa kahmimalla 8 puolustuspään levypalloa.

Catzin seuraava ottelu pelataan jo lauantaina, kun Urheilutalolle saapuu vanha kunnon kilpakumppani PeKa. Harjoitusottelussa Catz voitti vierailijansa lukemin 78-54, mutta Peli-Karhut janoaa revanssia. Kuinka ottelussa käy, se selviää klo 13:00 alkaen. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
27.10.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy