Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#9 JOHANNA TIMPERI

Kummiyritys HoviRuoka

Catzin omiin kasvatteihin lukeutuvalla Johannalla on lähes vuosikymmenen koripallotausta kissoissa, jonka lisäksi hän on ollut myös U18-maajoukkueleirillä. Johanna on valmis laittamaan kaikkensa peliin tulevalla kaudella, sillä vain ahkera harjoittelu sekä yksilönä että joukkueena mahdollistaa kehittymisen, joka toivottavasti huipentuu voittojen kautta mestaruuteen kauden päätteeksi. Alkava korisliigakausi on hänen mukaansa niin tasainen ja kovatasoinen, että mitä tahansa voi pitkän kauden aikana tapahtua. 

Kirjat eivät viihdy Johannan käsissä, mutta tv-sarjoja tulee katsottua sitäkin enemmän ja niistä varsinkin Pakoa ja Salkkareita. Musiikin suhteen hän on hyvin kaikkiruokainen, perinteisen iskelmän viedessä voiton kaikesta muusta. Lopuksi Johanna muistuttaa kannattamisen tärkeydestä etenkin kotipeleissä ja suorastaan vaatii meteliä halliin!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy