Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#7 KAROLIINA RYTKÖNEN

 Kummiyritys Joutsenon Elementti 

Äänekosken Huimasta tänä kesänä kissapaitaan vaihtanut ”Karo” on pelannut korista kuusivuotiaasta lähtien. Palo lajiin on edelleen sammumaton ja tavoitteena onkin kehittyä jatkuvasti paremmaksi ja sitä kautta kenties jonain päivänä päästä ulkomaille pelaamaan. Catzin viime kauden pronssimitali kirkastuu parhaiten kultaiseksi vauhdikkaalla ja varmalla joukkuepelillä. Parasta koripallossa on ”se tunne” ja erityisellä mielenkiinnolla Karoliina odottaa pelejä kasvattajaseuraansa Huimaa vastaan, pitäen sitä myös sarjan pahimpana vastustajana. 

Outlander-sarjan kirjat pysyvät tiukasti hyppysissä, musiikkimaku menee fiilisten mukaan ja Disney-klassikoita voi katsoa koska tahansa. Karoliina kertoo viihtyneensä kauniissa kaupungissamme ja kehuu joukkuehenkeä ja kaikkia tapaamiaan mukavia ihmisiä. Faneja hän kehuu ihaniksi ja toivoo edessä olevan mahdollisimman hyvän kauden niin itselleen kuin seurallekin.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy