Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#6 TINNA RANTALAINEN

Kummiyritys Small Giant Games

Ensimmäisen kautensa edustusjoukkueessa aloittava ”Tinde” on pelannut reilut kymmenen vuotta Catzin junioreissa, minkä lisäksi häneltä löytyy kokemusta alle 16-vuotiaiden maajoukkueesta. Kova harjoittelu on tie menestykseen niin yksilönä kuin joukkueenakin, joten se tulee olemaan myös Catzin tie mahdolliseen mestaruuteen. Koripallon antamat elämykset ja uudet ystävät tekevät Tinnan mukaan lajista kaikkein parhaimman, mitä maa päällään kantaa. Sitä on myös mukava katsoa, eikä se käy tylsäksi missään vaiheessa. 

Tinna kertoo katsovansa paljon elokuvia ja sitäkin enemmän sarjoja, joista parhaimpina hän pitää Pretty Little Liarsia, Frendejä, Fresh Princea ja Orphan Blackia lukuisien muiden lisäksi. Musiikkimaku on laidasta laitaan ja sitä hän kuuntelee aamusta iltaan hip hopin/rapin ollessa se kaikkein miellyttävin genre. Hän toivottaa kaikki kannattajat tervetulleeksi Urheilutalolle ja samalla myös hyvää alkavaa koripallokautta kaikille!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy