Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle


# 33 VILMA KESÄNEN


Tammikuussa seuraan tullut Vilma pelasi Catzissa jo kausina 2007-2012. Noilta kausilta hyppysiin jäi mm. kaksi SM-kultaa, joten voittamisen kulttuurin omaavan Vilman mukaan mestaruus on tavoitteena tänäkin keväänä. Se vaatii töiden tekoa hartiavoimin yhdessä, mutta mikä onkaan tehdessä, sillä joukkue on tosi hyvä ja henki mitä mainion niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin: Vilman mielestä on makeaa olla taas osana Catz-perhettä!

Maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Vilma pitää parhaimpina avuinaan pelinlukua, syöttämistä, johtamista ja puolustamista. Siitä huolimatta koriksessa on vielä paljon opittavaa ja joka päivä pystyy kehittymään ja haastamaan itseään. Elokuvia hän ei juurikaan katso, mutta erilaisia ja erityylisiä kirjoja menee sitäkin enemmän. Musiikki kuuluu tärkeänä osana jokaiseen päivään ja kaiuttimista kuuluukin r&b:tä, rappia, latinohittejä ja indie rockia. Faneja Vilma kehuu korvaamattomiksi ja toivoo Urheilutalon upean tunnelman pysyvän yllä koko loppukauden, sillä tästä meno vain paranee ja yhdessä voidaan saavuttaa se kaikista kirkkain tavoite!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy