Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#3 VALENCIA MCFARLAND
Kummiyritys Maine Consulting

Kesken viime kauden Catziin saapunut Valencia aloittaa nyt ensimmäisen kokonaisen kautensa kissapaidassa. Hän myöntää kaiken olevan tällä kertaa helpompaa kuin viimeksi, sillä seura ja sen toimintatavat ovat hänelle tuttuja. Hän kehuu kissaryhmän henkeä ja muistuttaa, että mestaruuden voittamiseksi joukkueen on puhallettava yhteen hiileen ja keskityttävä huolella jokaiseen peliin. Kansainvälisten otteluiden poisjäänti ei huoleta, sillä se mahdollistaa paremman levon ja palautumisen etenkin kevään tärkeitä otteluita ajatellen. 

Valencialla on musiikin saralla useita eri suosikkiartisteja, joista tärkeimmät ovat J. Cole, Wale, Chance the Rapper ja Kendrick Lamar. Suosikkikirjakseen hän mainitsee Harper Leen Kuin surmaisi satakielen ja elokuvaksi F. Gary Grayn trillerin Kovan paikan edessä (Set It Off, 1996). Valencia lupaa faneille tekevänsä kaikkensa, jotta mestaruus saataisiin takaisin Lappeenrantaan – vähempi ei tule hänen mukaansa kysymykseenkään.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy