Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#24 ALEIGHSA WELCH

Kummiyritys Maalaus Savolainen

Ensimmäistä kauttaan kissapaidassa pelaava “Lisa” saapui joukkueeseen Portugalista. Viisivuotiaasta lähtien koripalloa pelannut Aleighsa kertoo sopeutuneensa sekä kaupunkiin että joukkueeseen vaivatta, sillä kaikki ovat ottaneet hänet erinomaisesti vastaan. Hänen mukaansa kauden ainoana tavoitteena on voittaa mestaruus, sillä vain kovien tavoitteiden kautta voi saada parhaita tuloksia aikaan. Tärkeää on olla kärsivällinen ja kohdata haasteet yhdessä – siten hyvästä joukkueesta kasvaa suuri joukkue.

Kirjoja Aleighsa ei ole lukenut sitten lukiovuosien, mutta suosikkielokuvakseen hän nimeää Boaz Yakinin urheiludraaman Titaanien taistelu (Remember the Titans, 2000). Mielimusiikkia ovat Future, Migos ja Beyoncé. Odotukset kautta kohtaan ovat jo korkealla ja Aleighsa toivookin fanien olevan valmiita matkaan joukkueen mukana! 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy