Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#12 NATALIE DAY

Toista kertaa Suomessa pelaava Natalie kertoo odottavansa innolla tulevaa kautta. Hyvinkään Pontevassa vietetty kausi 2012-2013 jätti hänelle hyvät muistot maastamme ja siksi paluu oli mieluisa. Hän tietää Catzin kunniakkaat perinteet ja odottaa joukkueen taistelevan mestaruudesta tälläkin kaudella. Se vaatii paljon työtä, yhtenäistä joukkuetta ja viisasta pelaamista, mutta niiden kautta tulee Natalien mukaan aina myös menestystä. Hän uskoo nuorten pelaajien olevan tärkeässä osassa joukkueen peliä ja toivoo heiltä rohkeutta pelin ohjaamisessa.

Natalie lukee melko paljon, tälläkin haavaa hänellä on kesken kaksi kirjaa. Suosikkielokuvia ovat Doug Limanin Mr. & Mrs. Smith (2005), Gus Van Santin Will Hunting – syntynyt neroksi (Good Will Hunting, 1997) ja Adam McKayn Talladega Nights (2006). Musiikkimaku vaihtelee dancesta ja vaihtoehtomusiikista räppiin, R’n’B:stä reggaeen ja socaan. Lopuksi Natalie lähettää faneille isot terveiset ja kertoo, että malttaa tuskin odottaa pelaamista heidän edessään.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy