Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

#7 MIINA LAPILA

Kummiyritys Carelia Sport & Management

Sykissä ensimmäisten vuosien koripallo-oppinsa saanut ja sittemmin mm. Kerava Energia Teamin kautta kissoihin saapunut Miina aloittaa kolmannen kautensa Catzissa. Tinkimättömästi taisteleva Miina ei koe suuren pelaajavaihtuvuuden olevan ongelma tulevalle kaudelle lähdettäessä, sillä monen muunkin joukkueen rosteri on elänyt melkoisesti sitten viime kevään. Hän uskoo ryhmän hitsautuvan yhteen nopeasti ja korostaakin, että harjoitusotteluissa on jo näkynyt ajoittaisia loistosuorituksia. Kansainvälisten pelien päättyminen on toisaalta harmillinen juttu, mutta samalla se suo joukkueelle lepoaikaa kevään tärkeisiin mittelöihin. 

Miinan elämä pyörii koriksen ja opiskelun ympärillä sen verran tiiviisti, ettei siinä jää juuri aikaa lukemiselle tai tv-sarjojen seuraamiseen. Hän toivoo näkevänsä mahdollisimman paljon kannattajia kotipeleissä, jotta hallille saadaan reilun urheilutapahtuman tunnelma!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy