Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

C-tytöt kausi 2018 - 19

Koripallon harrastamisen voi aloittaa hyvin vielä C-tytöissä (v. 2004 - 2006 syntyneet). Kokeilemaan voi tulla milloin vain - kuukauden voi kokeilla ilmaiseksi! Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet ja -kengät ja juomapullon.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset voi tehdä valmentajalle tai jojoille (yhteystiedot löytyvät alempaa).

Harjoitusajat 3.9. alkaen

C-tytöt/U14

ma 16.00 - 17.15 Pallo

ti 17.30-18.45 Pallo

ke 16.00-17.15 Pallo

pe 16.00-17.15 Pallo

U15

ma 18.30 - 19.45 Pallo

 

 
Kuvassa kauden 2017-2018 joukkue.

Takarivi vasemmalta: jojo Terhi Pakkanen, Martta Lehtonen, Aada Ritvanen, Veera Mäntykivi, Elviira Happonen, Julia Inkinen, Noora Kuukka, Helmi Valtonen, Nella Henttu, valmentajat Maiju Virtanen ja Sara Behm
Eturivi vasemmalta: jojo Sanna Federley, Edit Pekkala, Eveliina Hiekkavirta, Emma Pesu, Lotta Laaksonen, Siiri Pakkanen, Siiri Hänninen, Mai Federley, Julia Huttunen, Mariel Karasti


 Valmentajat
  Annika Kumlin-Henttu, puh. 0400 933 336, annika.kumlinhenttu@gmail.com
  Klara Ruosteinen
  

 Joukkueenjohtaja
  Mia Hokkanen, puh. 040 703 9647, mia.hokkanen@gmail.com
 


Pelaajat (kausi 2017-18)

#3 – Elviira Happonen

Joukkuekavereiden mietteet:

Energinen Elviira on aina hyvällä päällä ja huomioi muut. Hän on hauska ja kertoo hyviä juttuja. Koriksessa Elviira on hyvä kiistapalloissa, yrittää aina parhaansa ja syöttelee hyvin.

#8 – Emma Pesu

Joukkuekavereiden mietteet:

Emma on pieni ja vikkelä kaveri, joka hymyilee aina ja on reilu kaikille. Hän osaa tsempata loppuun asti ja on aina iloinen! Pelaajana Emma on nopea hyökkääjä ja taitava syöttäjä.

#10 – Siiri Pakkanen

Joukkuekavereiden mietteet:

Siiri on energinen ja muita kannustava pelaaja, joka uskaltaa ajaa ja haastaa rohkeasti korille. Siiri ottaa kaikki huomioon, eikä puhu toisista pahaa. Siirin vahvuuksia ovat hyvä koordinaatiokyky ja nopeus.


#15 – Mai Federley

Joukkuekavereiden mietteet:

Mai on ystävällinen ja positiivinen pelaaja, joka on kaikkien kaveri. Hän neuvoo hyvin pelikavereita harkoissa ja peleissä ja Mailla on hyvät jutut. Pelaajana Mai on hyvä ajamaan korille ja heittämään.

 

#16 – Julia Inkinen

Joukkuekavereiden mietteet:

Julia on kehittynyt hyvin koriksessa, on postiivinen ja kaikkien kaveri. Hän tsemppaa loppuun asti ja yrittää aina täysillä. Koriksessa Julian vahvuus on puolustaminen.

 

#17 – Lotta Laaksonen

Joukkuekavereiden mietteet:

Lotta on pelaajana hyvä heittäjä ja taitava pallonkäsittelijä. Kentällä hän heittäytyy täysillä pelitilanteisiin. Aina iloinen Lotta on myös hauska pelikaveri.

 

#18 – Eveliina Hiekkavirta

Joukkuekavereiden mietteet:

Eveliina on tsemppaava persoona, joka osaa piristää ja ottaa kaikki mukaan. Hän on positiivinen ja aina ystävällinen kaikille. Koriksessa Eve on hyvä kikkailemaan vastustajan ohi ja hän on myös hyvä heittämään.

 

#19 – Julia Huttunen

Joukkuekavereiden mietteet:

Julia on pieni, mutta rohkea korille ajaja. Hän on positiivinen, kertoo hyviä juttuja ja on aina iloinen. Koriksessa Jullen vahvuus on pallonkäsittely ja korille ajaminen.

 

#20 – Martta Lehtonen

Joukkuekavereiden mietteet:

Aina hyvällä tuulella oleva Martta on ystävällinen joukkuepelaaja. Hän on hyvä puhumaan kentällä ja puolustaa taitavasti. Martta on myös taistelija, ja on hyvä levypalloissa.

 

#23 – Veera Mäntykivi

Joukkuekavereiden mietteet:

Veera on rohkea ajamaan ja hyvä heittäjä. Hän tsemppaa ja ottaa kaikki huomioon. Veeralla on myös hauskat jutut ja hän on iloinen ja pirteä persoona!

 

#24 – Aada Ritvanen

Joukkuekavereiden mietteet:

Aada on aina hyvällä päällä ja on rauhallinen & reilu persoona. Hän ei jätä ketään ulkopuolelle, ja positiivisella asenteellaan auttaa aina muita. Koriksessa Aada on hyvä apupuolustuksessa ja on teknisesti taitava.

 

#25 – Siiri Hänninen

Joukkuekavereiden mietteet:

Siiri on kaikkien kaveri ja kaikille ystävällinen. Hän pelaa aina positiivisella asenteella ja tsemppaa loppuun asti! Koriksessa Sipan vahvuuksia on hyvä heitto ja korille ajaminen.

 

 

 

 

 

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy