Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz hakee finaalipaikkaa Hyvinkäältä

Naisten Korisliiga on huomisiltana ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa voi selvitä molemmat loppuottelijat. Kotkassa Peli-Karhut haastaa kolmannen kerran Kouvottaret tilanteessa 2-0 ja Hyvinkäällä Ponteva emännöi Catzia tilanteessa 0-2. Molemmat otteluparit olivat eilisiltana äärimmäisen tasaväkisiä, joten on täysin mahdotonta nimetä ennakkosuosikkeja huomisiin kamppailuihin.

- Ihan kivalla fiiliksellä lähdemme kolmanteen peliin, me otimme niin merkittäviä askeleita eteenpäin ja on sellainen olo, että tiedämme mitä olemme tekemässä ja löydämme lääkkeet. Melkein koen, että jos tämä sama peli pelattaisiin uudelleen samalla tavalla Hyvinkäällä, uskon että meillä on ihan hyvät mahdollisuudet, totesi HyPon valmentaja Miikka Sopanen eilisillan lehdistötilaisuudessa.

Catz pystyi eilen vastaamaan hyvin HyPon palloralleihin ja lukitsi onnistuneesti oman korin alustan, eikä päästänyt sen enempää Taru Tuukkasta kuin Iina Keski-Saartakaan mellastamaan kolmen sekunnin sisällä. Myös pitkien kaukoheittojen puolustaminen oli kiitettävää, vaikka muutama nukahdus tulikin. Mikäli kissat vain jaksavat painaa tiukasti töitä puolustuspäässä ja pitää huolen siitä, ettei kotijoukkueelle jää liikaa vapaata kaaren taakse, on voitto huomenna lähellä.

HyPo oli tiivistänyt puolustuspeliään huomattavasti maanantaista, eikä Catz päässyt hallitsemaan levypalloja. Tämä ei kissalaumaa hätkähdyttänyt, sillä pallo löysi hienosti koriin kaarenkin takaa. Toivoa tietysti sopii, ettei Catzin tarvitse turvautua jatkuviin kaukoheittoihin, vaan hyökkäyksiä saadaan rullattua korillekin ja siten avattua emäntien tiivistä puolustusta. Eilen näin onnistui muutaman kerran, mutta aktiivisempi korinaluspelaaminen ei olisi huomenna pahitteeksi.

HyPon hyökkäyspeli oli eilen pitkälti kolmosten varassa ja oikeastaan vain Jessica January pystyi säännöllisesti aiheuttamaan hämminkiä kissapuolustukselle. Tähän Sopasen on löydettävä uusia lääkkeitä, sillä Lena Reshetko, Aleighsa Welch ja Petra Noponen ovat etenkin hitaissa hyökkäyksissä eliittiluokan puolustajia. Mielenkiinnolla odotetaan, millaiset käärmekeitot kotijoukkueen pukukopissa keitetään.

HyPon ja Catzin välinen välieräottelu pelataan Hyvinkään Martinhallissa ja se alkaa kello 18:30. Jos olet kiinnostunut lähtemään paikan päälle nauttimaan huippukoriksesta, ota yhteyttä Masaan (0400107289) joko tänä iltana tai viimeistään huomisaamuna ja varaa paikkasi koripalloklassikkoon!

Kari Glödstaf
4.4.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy