Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz ja HyPo mittaavat toistamiseen paremmuuttaan

Naisten Korisliigassa ei enää huilata, vaan painetaan täysillä päätyyn asti, kun jo huomenna pyöräytetään välierien toiset ottelut vauhtiin. Vieraspelinsä Kotkassa hävinnyt Kouvottaret emännöi Kouvolassa Peli-Karhuja, kun taas Lappeenrannassa Catz saa vieraakseen avausottelussa voittamansa Hyvinkään Pontevan.

Catzin eilisen voiton takana oli tiivis joukkuepelaaminen molemmissa päissä kenttää. Pelaajat keskittyivät vain olennaiseen ja pystyivät uutteruudellaan horjuttamaan hyvinkääläisten vahvaa avausviisikkoa. Randi Brownin ja Jessica Januaryn pysäyttäminen oli pelin tärkeimpiä asioita, eikä aina vahva Taru Tuukkanenkaan päässyt tekemään tuhoja kissapäädyssä. Huomenna vaaditaan vähintään yhtä tarkkaa ja tinkimätöntä tekemistä voiton saamiseksi.

- Puolustimme avausottelussa erittäin hyvin, Mika Haakana toteaa. Vaikka teimme myös 84 pistettä, niin hyökkäyspäässä voimme parantaa paljon sekä toteutusta että laatua. Meidän pitääkin parantaa, sillä edessä on varmasti kauden kovin haaste. HyPo on todella nimekäs ja taitava joukkue täynnä tähtipelaajia. Meidän pitää onnistua kollektiivina molemmissa päissä kenttää ja jos onnistumme tässä, meillä on sauma kilpailla ottelun voitosta.

Sarjan ehkä leveimmän materiaalin omaava HyPo oli eilen yllättävän hermostuneen oloinen, mistä kertoo poikkeuksellisen korkea menetysten määrä, viisitoista kappaletta. Perinteisesti vahva levypallopelikään ei toiminut, eivätkä sen tähtipelaajat päässeet irti vartioijistaan. Ydinkolmikon saama apu jäi vähäiseksi, joten huomenna on hyvinkääläisten penkiltäkin tultava apuja, muuten joukkue pelaa itsensä varsin tukalaan asemaan.

Catzin ja HyPon välinen voimainkoitos alkaa Urheilutalolla kello 18:30. Tinkimättömästi taisteleva kissalauma tarvitsee tukeasi, joten tule paikan päälle venyttämään äänijänteitäsi ja kannustamaan Catz kohti finaaleja. Otteluisäntänä toimii huomenna Lappeenrannan kaupunki. Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät!

Kari Glödstaf
2.4.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy