Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Välieräpaikka toistamiseen katkolla Catzille

Espoossa eilen pisteellä hävinnyt ja siten välieräpaikkaan tarvittavan voiton käsistään lipsauttanut Catz lähtee huomenna paikkaamaan erheensä Urheilutalolle, kun se emännöi toistamiseen tässä sarjassa Espoo Basket Teamia. Eilisen ottelun loppusekunnit on nyt syytä jättää taakse ja keskittyä vain olennaiseen eli siihen, kuinka ottelusarja lyödään huomenna poikki ja voidaan alkaa valmistautua ensi maanantaina alkavaan välieräsarjaan. Mikäli huomenna ei voittoa tule, ratkaiseva ottelu pelataan perjantaina Espoossa.

EBT sai viime otteluun mukaan kapteeninsa Lotta Aaltosen, jonka merkitys etenkin henkisellä puolella on suuri. Catz pystyi pitämään hänet kurissa, mutta antoi yllättäen tilaa espoolaisten amerikkalaisvahvistukselle Delaney Hodginsille, joka upotti kissojen koriin kaikkiaan 26 pistettä. Hodginsin pisteistä kaikkiaan 18 tuli kolmen pisteen kaaren takaa, joten Catzin puolustuksen on oltava huomenna tarkempi kaukoheittoja puolustaessa – etenkin, kun EBT:n rosterista löytyy pitkän matkan linkoajia lähes puolen tusinaa. Eikä sovi myöskään unohtaa väkivahvasti puurtavaa Kamilah Jacksonia, joka napsii levypalloja hyvin tuloksin.

Catzin valmentaja Mika Haakana totesi paikallislehden haastattelussa, että yksi joukkueen eilisen tappion keskeisistä syistä oli ajautuminen pois korin alta, mikä tarkoitti liikaa pitkiä heittoja. Kissalauman olisikin syytä rynniä huomenna vastustajan korin alle ja pakottaa Jackson virheisiin. Aleighsa Welchillä, Lena Reshetkolla ja Roosa Kososella on tällä saralla eväät EBT:n puolustusmuurin horjuttamiseen, minkä lisäksi Valencia McFarland pystyy nopeilla ajoillaan kiertämään espoolaiskorin alle. Fyysisyys tulee huomisessakin ottelussa olemaan avainasemassa ja se joukkue, kumpi on valmis ottamaan enemmän iskuja korin alla pelihuumoriaan menettämättä, kävelee kentältä voittajana.

Catzin ja EBT:n välinen ottelu alkaa kello 18:30. Tulee nauttimaan pudotuspelihuumasta ja ota ystäväsikin mukaan – kannustetaan yhdessä Catz voittoon ja välieriin!

Kari Glödstaf
26.3.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy