Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz hakee kolmatta voittoa ja välieräpaikkaa Espoosta

Naisten Korisliigan loppusuoralla takkuillut, mutta neljännesvälierissä kuin uudelleen syntynyt Catz lähtee hakemaan huomenna maanantaina välieräpaikkaa Espoosta, jossa se kohtaa sarjassa sitä yhden pykälän ylemmäs sijoittuneen EBT:n. Runkosarjassa kahdesti espoolaisryhmälle hävinnyt Catz on näyttänyt tutkineensa pudotuspelivastustajansa pelikirjan tarkasti, sillä molemmissa aiemmissa kohtaamisissa kissat ovat pystyneet pysäyttämään niin espoolaisten pelätyt kolmoslingot kuin sarjan parhaimpiin korinaluspelaajiin lukeutuvan Kamilah Jacksoninkin.

Mitään ei ole kuitenkaan vielä ratkaistu, sillä välieräpaikan saavuttaakseen Catzin olisi otettava yksi voitto. Vaatimattomasti molemmissa otteluissa heittänyt espoolaisryhmä saa huomiseen otteluun kaivattua vahvistusta, kun maailmalla matkannut Lotta Aaltonen tekee paluun joukkueeseen. Valmentaja Niko Hellmanin mukaan Aaltosen vaikutus näkyy sekä kentällä että sen ulkopuolella, sillä hänen kaltaisensa pelaaja olisi kenties pystynyt tuomaan tarvittavaa rauhallisuutta joukkueiden aiempiin kohtaamisiin.

Sen lisäksi että Catz on laittanut viimein puolustuksensa kuntoon, se on saanut myös hyökkäyspelinsä rullaamaan odotetulla tavalla. Se ei pelaa enää kaikkia hyökkäyksiä Aleighsa Welchin kautta, vaan pelikirjassa on vaihtoehtoja muillekin ja juonikas takapelaaja Valencia McFarland tietää kuinka kulloinenkin hyökkäys tulee pelata. Ulottuva ja pallovarma Lena Reshetko antaa variaatioihin oman lisänsä ja kaarella paikkaa hakevat heittäjät muodostavat oman uhkansa espoolaisille. Heistä jokainen pystyy myös ajamaan tarvittaessa korille, kuten Petra Noponen viime ottelussa näytti.

EBT:n ja Catzin välinen kolmas puolivälieräottelu pelataan Espoonlahden urheiluhallissa, jossa ylösheitto tapahtuu klo 18:30.

Mikäli haluat lähteä seuraamaan ottelua paikan päälle, ilmoittaudu Masalle (0400107289) ja hyppää Urheilutalolta klo 14:30 lähtevään fanibussiin.

Kari Glödstaf
24.3.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy