Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz mittaa Kouvottarien talvikunnon

Naisten Korisliigassa harmillisen tappion keskiviikkona kärsinyt Catz saa tilaisuuden kilpensä kiillottamiseen, kun se emännöi naapurikaupungin Kouvottaria huomenna Urheilutalolla. Kissojen marraskuinen vierailu Kouvolaan oli katastrofaalinen, sillä Kouvottaret juhli kotihallissaan voittoa tylyin lukemin 88-55. Huomisessa ottelussa ei vastaavanlaiseen lepsuiluun ole varaa, sillä marginaalit ovat tiukkaakin tiukemmassa sarjassa pienet ja yksikin harmittomalta tuntuva tappio voi vaikuttaa merkittävästi sarjasijoitukseen.

Kahdeksalla pelaajalla operoinut Catz on kärsinyt alkuvuoden ajan sairasteluista, mikä näkyi myös keskiviikon ottelussa ajoittaisena väsymisenä. Kapea rosteri saa kauan kaipaamaansa leveyttä Karoliina Rytkösen kirjoitettua sopimuksen loppukaudeksi, mutta hänenkin paluunsa tapahtuu vasta helmikuun alussa. Siihen asti kissojen on taisteltava vaikka hammasta purren ja toivottava, ettei ryhmälle tule enää takaiskuja loukkaantumisten muodossa. Mika Haakana tietää tulevien viikkojen vaikeudet, mutta ei suostu synkistelemään.

- Kouvottaret juoksee ison kasan palloscreenejä hyvällä tilankäytöllä. Taeler Deer on liukas pelin tekijä ja Claire Lamunu on erittäin urheilullinen ja loistava levypalloissa. Meidän pitää onnistua toteutuksessa ja pystyttävä pitämään settitempoa isosta kuormasta huolimatta. Tilanteemme on haastava ja Tinna Rantalaisen pelikunto ratkaisee paljon tässä tapauksessa. Yleisön tuki nuorelle joukkueelle on myös ensiarvoisen tärkeää.

Kouvottarien kausi on mennyt hyvin tasapaksusti voittojen ja tappioiden vuorotellessa illasta toiseen. Tällä haavaa joukkueella on kahden ottelun tappioputki (PeKa, ToPo), mutta kuten kauden aikana on saanut usein todeta, vain kulloisenkin päivän pelikunto ratkaisee ja yllätyksiä voi tapahtua missä otteluparissa tahansa. Mika Hartonen on saanut operoida varsin terveellä ryhmällä ja on vaikea uskoa, että hänellä olisi minkäänlaisia vaikeuksia saada joukkuettaan syttymään huomiseen otteluun.

Catzin tehokkaimman pelaajan viittaa on viime otteluissa kantanut Aleighsa Welch, joka pussitti Forssassa yhteensä 20 pistettä, noukki 16 levypalloa, jakoi neljä syöttöä ja nappasi vielä kaupan päälle neljä riistoa ja neljä torjuntaa. Kouvottarien tehokaksikko Deer – Lamunu teki puolestaan PeKaa vastaan yhteensä 49 pistettä ja kahmi 21 levypalloa, joten suurella todennäköisyydellä joku tästä kolmikosta on huomennakin ratkaisevassa roolissa. Kuka hän on, se selviää Urheilutalolla kello 14.00 alkaen.

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakkaille on vapaa pääsy otteluun, edun saa esittämällä edun OP-mobiilista, Pivosta tai näyttämällä osuuspankin maksukortin, jossa on omistaja-asiakastunniste. Tervetuloa kannustamaan kissat voittoon!

Kari Glödstaf
12.1.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy