Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz ja HyPo kohtaavat lauantain Roosa nauha -ottelussa

Naisten Korisliigassa kaksi ensimmäistä otteluaan (PeKa, ToPo) voittanut Catz saa lauantaina vieraita Hyvinkäältä. Tappiolla (HBA) ja voitolla (PeKa) kautensa aloittanut Ponteva saapuu Lappeenrantaan tarkoituksenaan hakea ensimmäinen vierasvoitto Catzista. Toistaiseksi HyPo on vieraillut Urheilutalolla 13 kertaa tuloksetta.

Catzin ensimmäiset ottelut ovat osoittaneet joukkueen hakevan vielä lopullista muotoaan. Parin viikon yhteiset harjoitukset eivät ole vielä muovanneet ryhmää yhtenäiseksi, vaan ajatuskatkoja ja puutteellista kommunikointia esiintyy edelleen. Joukkueen valmentaja Mika Haakana tietää pelilliset ongelmakohdat ja kuinka ne korjataan:

- Pelasimme PeKaa vastaan hyvän ottelun, mutta toisella jaksolla vaihtava puolustus aiheutti meille päänvaivaa. Uskon, että parannamme myös tuolla osa-alueella, kun saamme muutaman harjoituksen lisää alle.

Catzin avausviisikko on ollut juuri niin tehokas kuin odotettiinkin. Sydney Wallace on tuonut kaivattua tulivoimaa, Petra Noponen on astunut lupaavasti Veera Pirttisen jättämiin suuriin saappaisiin ja Roosa Kosonen on taas piirun verran kovempi kuin viime kaudella. Aleighsa Welch dominoi kolmen sekunnin aluetta ja Valencia McFarland pyörittää peliä mallikkaasti. Tinna Rantalainen tuo vaihdosta heittopelotetta ja Jemina Vidgrenin ärhäkkä puolustuspeli on myrkkyä jokaiselle vastustajalle.

Ilman Henna Salomaata kautensa aloittanut HyPo kärsi avauskierroksella yllättävän tappion HBA:lle (71–72), mutta ryhdistäytyi ja voitti seuraavassa ottelussa PeKan selvästi 80–68. Mestaruuteen tälläkin kaudella tähtäävä HyPo jyrää laajalla materiaalilla ja maajoukkuepelaajilla, joten lauantain koitoksesta voi sukeutua jopa pienimuotoinen klassikko.

- Nimekäs joukkue vastassa, Haakana myöntää. HyPo:lla on uudet amerikkalaiset, mutta muuten joukkueen runko on täysin sama kuin viime kaudella, mikä on varmasti etu varsinkin alkukaudesta.

- HyPo pyrkii toimittamaan palloa eri tavoin Taru Tuukkaselle ja leikkaa kovaa korille. Meidän on pystyttävä toteuttamaan peliämme laadukkaasti. Jos onnistumme tässä niin uskon, että meillä on mahdollisuutemme.

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 12.10. Lauantainen Catz – HyPo ottelu on nimetty Roosa nauha -otteluksi ja järjestelyissä on mukana Saimaan Syöpäyhdistys. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä ja siihen sairastuu joka kahdeksas nainen. Rintasyövän varhainen tunnistaminen parantaa ennustetta. Pelitapahtuman myötä tuodaan esille rintojen omatarkkailun ja seulontojen tärkeyttä sekä korostetaan elintapojen, kuten liikunnan merkitystä syöpäriskin vähentämisessä.

Pelitapahtumassa kerättävät varat käytetään Etelä-Karjalan alueen syöpäpotilaiden ja läheisten tukemiseen. Paikan päällä voi lunastaa myös Roosa nauhan. Catz lämmittelee pinkeissä pelipaidoissa. Toivomme myös yleisön laittavan Roosa nauhan rintaan tai pukeutumaan pinkkiin.

 

 

 

 

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy