Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Torpan Pojat saapuu vuosien tauon jälkeen Lappeenrantaan

Naisten Korisliigan toinen ottelukierros tarjoaa mielenkiintoisen kamppailun, kun Catz saa vastaansa Torpan Pojat. Edellisen kerran Korisliigassa kaudella 2014–2015 vieraillut ja silloin pronssimitalin voittanut ToPo on saanut jalkeille laadukkaan joukkueen ja tulee tarjoamaan tiukan vastuksen jokaiselle ryhmälle. Sarja-avauksessa ToPo:n kausi alkoi takellellen tappiolla rutinoituneelle EBT:lle numeroin 79 - 64.

ToPon nousijastatuksen ei pidä antaa hämätä, sillä pelaajistossa ja taustajoukoissa on osaamista aivan kotimaisen naiskoriksen huipulta. Valmennuksesta vastaavat mieskoriksen legendoihin kuuluva Kari-Pekka Klinga ja Catzissakin pelaajana mestaruuksia voittanut Dionne Pounds ja kun kentällä hyörii Meriem Eerikinharjun, Laura Juholan, Mirka Kilpijärven, Ida Myllyojan ja Noora Lakaniemen kaltaisia pääsarjapelaajia, on joukkueessa taitoa ja kovuutta vaikka muille jakaa. Kotimaisten nimien rinnalla nähdään myös kaksi amerikkalaisvahvistusta, Ladondra Johnson ja Briana Gray

  • ToPo on sarjanousija, mutta joukkue on täynnä paljon pääsarjakokemusta omaavia pelaajia, Mika Haakana Back to back -kierros aiheuttaa haasteensa paitsi palautumisen, niin varsinkin otteluun valmistautumisen kannalta. Meidän pitää olla kurinalaisia ja toteuttaa asioita laadukkaasti.

Catz aloitti tämän kauden Korisliigansa eilen Kotkassa, jossa se kohtasi viime kauden mestarin Peli-Karhut. Dramaattisten vaiheiden jälkeen Catz nappasi avausvoiton hallitsevasta mestarista numeroin 84 - 82.

Catzin ja ToPon välinen mittelö alkaa Urheilutalolla klo 17.00. Tule kannustamaan kissat kauden ensimmäiseen kotivoittoon!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy