Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Veto Catzin vieraaksi runkosarjan päättäjäisotteluun 

Naisten Korisliigan runkosarjakauden 2017-18 viimeinen kierros pelataan lauantaina. Catzin osalta runkosarja paketoidaan kotiottelulla, johon Lappeenrantaan saapuu vieraaksi pesäpallopitäjä Vimpelin kivikova koripallojoukkue Veto. 

Liigataulukon kannalta asetelmat ovat selvät niin Catzin kuin Vedonkin kannalta. Catz varmisti runkosarjan voittonsa ja suoran paikkansa välierissä jo kaksi viikkoa sitten. Veto on puolestaan tukevasti viidennellä sijalla niin Hyvinkään Pontevan takana kuin Espoo Basket Teamin edessäkin, ja vimpeliläiset tulevat saamaan välierissä vastaansa hallitsevan mestarin, Hyvinkään Pontevan. 

Vaan vaikka lauantain ottelusta irtoavista sarjapisteistä ei ole vaikutusta asemiin liigan taulukossa, Catz-käskijä Mika Haakana tietää viimeisen runkosarjakierroksen olevan kummallekin joukkueelle elintärkeä mahdollisuus hioa yhteistä tekemistään ennen pudotuspelien alkua. 

- Vimpelillä alkaa puolivälieräsarja Pontevaa vastaan on tiistaina. Meillä on puolestaan edessä kahden viikon pelitauko ennen välierien alkua, joten tuntuman hakeminen täydellä pelaajistolla on enemmän kuin tärkeää. 

Kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat kumpikin päättyneet Catzille kaksinumeroisin lukemin. Catz voitti Vedon kotonaan marraskuun lopussa 73-62 ja Vimpelissä tammikuun lopussa 54-72. 

Erinomaisen ulkomaalaiskolmikon Pachiyaanna Roberts-Sydney Coffey-Jennifer Mathurin ja suomalaisen täsmäaseen Noora Järvikankaan tahdittaman Vedon aloitusviisikko on yksi liigan parhaista. Huomionarvoinen seikka on sekin, että Veto onnistui kalastamaan mestari-Pontevalta sarjapisteet Vimpelissä loppiaisena. 

- Veto on todella isokokoinen joukkue. Roberts ja Coffey pystyvät tekemään vähän kaikkea kentällä ja Järvikangas on pelannut todella hyvän kauden. Jos Veto pystyy haastamaan Pontevan parhaalla kokoonpanollaan, heillä on varmasti puolivälierissä yllätysmahdollisuus, Haakana summaa. 

Catz ja Veto kohtaavat Urheilutalolla lauantaina 17.3. klo 17:00 alkavassa ottelussa. Tervetuloa!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy