Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

Pudotuspeleihin hamuava Forssan Alku saapuu Urheilutalolle

Naisten Korisliigassa pelataan tänään neljä ottelua, mutta kierroksen täydentävä koitos on vuorossa vasta huomenna, kun Catz emännöi Forssan Alkua. Lähtökohdat huomiseen ovat herkulliset, sillä sarjan piikkipaikalla oleva kissalauma yrittää varmistaa runkosarjan voiton ja pysyvän kotiedun, kun taas forssalaiset tekevät kaikkensa kammetakseen pudotuspeleihin. Arkipelissään se kiusasi sarjassa toisena olevaa Tapiolan Honkaa häviten lopulta vain viidellä pisteellä. Forssalaisten ero pudotuspeliviivaan on neljä pistettä, joten se tekee varmasti kaikkensa, jotta ero kaventuisi huomenna kahteen.

- Forssan Alku on parantanut peliään selvästi helmikuussa. Joukkue taistelee viimeisestä playoff-paikasta, mikä tekee huomisesta pelistä meille entistäkin vaikeamman. Mia Loyd on sarjan kovin korintekijä, Catzin valmentaja Mika Haakana puntaroi tulevaa vastustajaa.

Catzin edellinen peli oli kaikin puolin katastrofaalinen, kun se jäi ilman kapteeniaan Aleighsa Welchiä Kotkan Peli-Karhujen jyräämäksi. Kissojen peli pysyi koossa vain kymmenisen minuuttia, jonka seurauksena PeKa pyöritti tulostaululle vaikuttavat lukemat 74-43 (35-25). Onneksi ottelussa ei ollut sen ratkaisevampaa panosta, vaan Catz voi jatkaa runkosarjan voiton metsästämistä vielä huomennakin. ”Keskiviikosta meille jäi parannettavaa kaikessa”, Haakana myöntää lakonisesti.

Haakana totesi edellisen ottelun jälkeen, että pienet loukkaantumiset ja sairastelut ovat syöneet joukkueen tehoja viime aikoina, sillä yhdessä harjoitteleminen on jäänyt vähiin. Nyt tilanne näyttää huomattavasti valoisammalta ja tulevaan otteluun kissalauman tulisi olla kauttaaltaan kunnossa. Kuinka paljon poissaolot oikeastaan vaikuttavat pelaajan otteisiin ja kuinka kauan menee, kun pelaaja saa pelirytmistä taas kiinni? Jalkaansa taannoin muutaman viikon kuntouttaneen Natalie Dayn mukaan kyseessä on aivan pelaajakohtainen asia.

- Tein koko loukkaantumiseni ajan kovasti töitä, jotta pysyisin mahdollisimman hyvin joukkueen pelirytmissä ja omassa pelityylissäni mukana. Kolmen viikon poissaolo ei ollut missään nimessä helppo asia, mutta uskon pääseväni täyteen pelikuntoon nopeasti.

Dayn tehoja todella tarvitaan huomenna, sillä Forssan Alku pelaa selkä seinää vasten, eikä ole missään nimessä niin helppo vastustaja kuin mitä sarjataulukko antaa olettaa. Kuinka kissoille huomenna käy, se selviää Urheilutalolla klo 14:00 alkaen. Tule kannustamaan Catz runkosarjan voittoon ja muista, että Total Trivian sponsorituen ansiosta LUT:n sekä Saimian opiskelijoilla on peliin vapaa pääsy. Myös kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
3.3.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy