Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz kohtaa Huiman viimeisessä pelissä ennen maaottelutaukoa

Naisten Korisliigassa pelataan tulevana viikonloppuna täysi ottelukierros ennen kahden viikon mittaista maaottelutaukoa. Catzille tämä tarkoittaa kahden ja puolen viikon mittaisen evakkoretken päättymistä ja paluuta kotoiseen Urheilutaloon, jossa sitä vastaan asettuu sarjan tyveen juuttunut Äänekosken Huima. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Lappeenrannassa oli melkoista tylytystä, sillä Catz vei sen selkein lukemin 120-59. Lokakuinen pistemäärä on kissojen suurinumeroisin tällä kaudella, kuten myös 61 pisteen voittomarginaalikin.

Tiukkoja kamppailuja Kouvottarien (77-70), HBA:n (104-94) ja ViVen (74-52) kanssa viime kierroksilla käynyt kissalauma on saanut teroitella kynsiään nyt viikon päivät, mikä ei valitettavasti kuitenkaan tarkoita joukkueen olevan täysin iskukykyinen. Muutamilla pelaajilla on ollut pieniä kolhuja, mutta kahdesta viime ottelusta flunssan takia pois ollut Veera Pirttinen on onneksi pelikuntoinen. On myös hyvinkin mahdollista, että A-tytöissä pelaavat Tinna Rantalainen ja Johanna Kalin ovat mukana kokoonpanossa, sillä heidän pelinsä on jo aamupäivällä.

Masentavassa 15 ottelun tappioputkessa oleva Huima sai vuodenvaihteessa mieluisia uutisia, kun ryhmästä syksyllä yllättäen pois jäänyt Kenya Robinson päätti tulla takaisin joukkueeseen. Se on keventänyt äärimmäisen taitavan, mutta samalla ailahtelevan Jazmine Perkinsin kuormaa ja saanut tähtipelaajan otteet taas lähemmäs omaa tasoaan. Joukkueen kolmas amerikkalaisvahvistus on korin alla viihtyvä Tyler Gilbert, jonka kanssa Catzin Aleighsa Welch saa tehdä tiukasti töitä pitääkseen tämän kaukana mielipaikoiltaan.

- Huima on parantanut otteitaan Kenya Robinsonin palattua joukkueeseen tammikuussa. Esimerkkinä siitä vain niukka tappio Peli-Karhuja vastaan vieraskentällä. Lauantaisen ottelun avainasioita tulevat olemaan ainakin levypallopeli ja paikkahyökkäyksen toteutuksen laatu, Mika Haakana pohtii tulevaa koitosta.

Catzin ja Huiman välinen mittelö käydään Urheilutalolla lauantaina 3.2. klo 17:00. Otteluisäntänä toimii Etelä-Karjalan Osuuskauppa, mikä tarkoittaa S-etukorttilaisille ilmaista sisäänpääsyä. Myös LUT:n ja Saimian opiskelijoilla on vapaa pääsy, kiitos Total Trivian sponsorituen. Tule ja ota ystäväsi mukaan seuraamaan Suomen parasta naiskorista!

Kari Glödstaf
1.2.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy