Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Kouvottarien vuoro emännöidä Catzia

Natalie Dayn saapumisen ja Miina Lapilan äskettäin allekirjoittaman sopimuksen myötä 12 pelaajan ryhmäksi muotoutunut Catz suuntaa huomenna Kouvolaan, jossa se kohtaa viime viikolla voittamansa Kouvottaret. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen jälkeen molemmat ovat saaneet harjoitella tiiviisti yhdessä, joten vastakkain ovat aiempaa valmiimmat ja varmasti myös taktisesti rikkaammat joukkueet.

Edellisessä ottelussa hieman tahmeasti aloittanut Catz sai alun hapuilun jälkeen otteen haltuunsa ja alkoi pikkuhiljaa kiriä eroa vierailijoihin. Kepeästi noussut askel siivitti kissapaitoja kentän molemmissa päissä, mutta heittopeli haki vielä muotoaan ja liian usein pallo kolisi korin sijasta rautoihin. Puolustuspeli oli valmiimpaa ja joukkue pystyi pitämään erityisesti Kouvottarien pallorallin kurissa. Myös pitkien heittojen peittäminen oli onnistunutta ja tähän varmasti panostetaan huomennakin, sen verran taitavia kolmoslinkoja Kouvottarien riveissä on.

Catzin valmentaja Mika Haakana peluutti joukkueensa jokaista jäsentä ja oli todennäköisesti tyytyväinen näkemäänsä. Tuoreimmat tulokkaat – Lisa Welch, Karoliina Rytkönen ja A-tytöistä nostettu Tinna Rantalainen – olivat parketilla kuin kotonaan ja vaikka ajatuskatkoksia sattui yhdelle jos toisellekin, ne ovat tässä vaiheessa kautta aivan ymmärrettäviä. Johanna Timperi ja Johanna Kalin toteuttivat pelisuunnitelmia onnistuneesti ja Roosa Kosonen näytti olevansa valmis mihin tahansa koitokseen.

- Olemme käyneet läpi muutamia asioita viime pelistä, Haakana kertoo. Muutamia palloscreenejä, puolustusratkaisuja ja hyökkäyspään juttuja pitää vielä viilata, mutta harjoitusmäärän vähäisyyteen nähden teimme paljon hyviä asioita. Huomenna lähdemme hakemaan parannusta otteisiimme.

Kouvottaret haki hyökkäyskuvioita vahvan aloitusviisikkonsa kautta, joka ei kuitenkaan päässyt aivan odotetulle tasolle. Alexis Gassion oli alati vaarallinen ja Ulriikka Nuolikoski heitti nopeasti ja tarkasti, mutta Brittany Carter ja Jasmine Joyner hakivat vielä yhteisiä kuvioita muun joukkueen kanssa. Mika Hartosella on kuitenkin ryhmässään sellainen määrä taitoa ja kokemusta, että joukkueen hitsautuminen yhteen on vain ajan kysymys.

Kouvottarien ja Catzin välinen harjoitusottelu alkaa tiistaina 19.9. klo 18:30 ja pelipaikkana on luonnollisestikin Mansikka-ahon Urheiluhalli. Liput maksavat 5 euroa. Tule mukaan nauttimaan vauhdikkaasta koripallosta ja kannustamaan kissapaidat voittoon!

Kari Glödstaf
18.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy