Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

Kovakuntoinen EBT saapuu Lappeenrantaan

Naisten Korisliigan kärjessä koko syksyn viihtynyt ja viimeiset viisi ottelua voittanut Catz saa Urheilutalolle vaikean vastustajan, kun kylään saapuu tuskaisen alkusyksyn jälkeen huimasti otteitaan parantanut Espoo Basket Team. Ensimmäiset viisi peliään hävinnyt EBT käänsi kurssinsa Huima-voiton myötä ja seitsemästä viime pelistään se on kärsinyt tappiot vain HyPolle ja Hongalle, kun taas jalkoihin ovat jääneet niin PeKa kuin Kouvottaretkin.

- EBT on ollut viime viikkoina sarjan kuumimpia joukkueita ja vierasvoitto Peli-Karhuista kertoo joukkueen potentiaalista. Meille jäi Huima-ottelusta paljon parannettavaa, joten nyt toteutuksen pitää olla hyvällä tasolla ja kommunikoinnin puolustuksessa selkeää, Catzin valmentaja Mika Haakana kertoo.

EBT:n tähtitrio koostuu kahdesta amerikkalaisesta ja yhdestä naisten maajoukkuepelaajasta. Lotta Aaltonen (11.6/6.3/1.8) on takavuosilta tuttu myös kissapaidasta, kun taas ensimmäistä kauttaan seurassa pelaavat Zykira Lewis (22.6/5.8/2.2) ja Kamilah Jackson (17.3/14.8/4.5) tuskin kolkuttelevat kaikkien korisfanien kelloja. Jacksonin valinta Korisliigan marraskuun pelaajaksi osoittaa, että EBT on onnistunut erinomaisesti tämän vuoden vahvistuksissaan. Kolmikon pysäyttäminen on huomisen ottelun avainasioita.

Catzin peli on nojautunut tänä syksynä vahvaan avausviisikoon – jopa siinä määrin, että Urheilulehden toimittaja kirjoitti pari viikkoa sitten, ettei kissojen penkiltä ole tehoja pahemmin odotettavissa. Liekö Karoliina Rytkönen ja kumppanit lukeneet tokaisun, sillä sen jälkeen yksi jos toinenkin on käynyt heiluttamassa vastustajan korisukkaa. Heihin lukeutuu todennäköisesti huomenna A-tyttöjen matkassa oleva, pirteästi myös edustusjoukkueen syksyn peleissä esiintynyt Johanna Kalin.

- EBT on parantanut otteitaan huimasti, joten meiltä vaaditaan täysi keskittyminen lauantaina, jos haluamme voittaa, Johanna sanoo. Jos pelaamme omaa peliämme ja toteutamme yhdessä sovittuja asioita, niin voiton pitäisi tulla. Omasta tekemisestäni sen verran, että toinen kausi on tuntunut ehdottomasti helpommalta kuin ensimmäinen, koska kaikki käytännön asiat ja toimintatavat ovat viime kaudesta tuttuja.

Catz lähtee huomiseen otteluun hyvästä terveystilanteesta. Lena Reshetkon pelaaminen viime lauantaina oli pitkään epävarmaa, mutta niin vain kapteeni kävi reilussa 13 minuutissa saalistamassa +24 tehot ja oli tärkeässä roolissa voiton suhteen. A-tytöt puuttunevat Roosa Kososta lukuun ottamatta kokoonpanosta, sillä heillä on vaativa vieraspeli Tapiolan Hongan kotisalissa.

Catzin ja EBT:n välinen ottelu alkaa Urheilutalolla klo 17:00. Tule ja tuo ystäväsikin kannustamaan kissat voittoon! Mikäli mahdollista, älä unohda osallistua vähävaraisten perheiden lasten joululahjakeräykseen. Ottelun alussa palkitaan kissafanien äänestämä marraskuun pelaaja. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
8.12.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy