Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Naisten Korisliigan toinen kierros alkaa HBA:n vierailulla

Naisten Korisliigaa on nyt pelattu kolmannes eli yksi täysi kierros. Catzin osalta syksy on ollut mainio, sillä joukkueen tilillä on kahdeksan voittoa ja vain kertaalleen kissat ovat joutuneet poistumaan kentältä hävinneenä – sekin olisi ollut paremmalla onnella käännettävissä voitoksi. Kaikin puolin positiivista asetelmista on hyvä lähteä talven taittoon, toteaa joukkueeseen täksi kaudeksi tullut äänekoskelainen Karoliina Rytkönen.

- Fiilikset ekan kierroksen jälkeen on ihan hyvät. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja tässä matkan aikana ollaan jo tiivistytty joukkueena paljon. Jokainen on tehnyt hyvää duunia treeneissä ja kaikki panostavat sekä omaan että yhteiseen tekemiseen. Ihan täysin ei olla kuitenkaan vältytty sairastumisilta tai loukkaantumisilta, mutta niistä ollaan selvitty ja 8/1 ekalta kierrokselta antaa paljon hyvää energiaa lähteä toiselle kierrokselle.

Catzin pelit jatkuvat jo huomenna, kun kylään saapuu huippulahjakkaiden pelaajien joukkueena tunnettu HBA. Ryhmän kirkkaimpina tähtinä loistavat ex-kissapelaaja Lotta-Maj Lahtinen (15.4/6.9/4.7) sekä naisten maajoukkueeseen nostettu Sara Bejedi (19.9/4.8/3.2). Myös Hyvinkään Pontevan kasvatti, Sloveniaa vastaan kaksi viikkoa sitten maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Elina Arike (8.7/6.9/1.5) on esiintynyt edukseen syksyn otteluissa.

- HBA pelasi vieraskentällä kolme jaksoa tasan Hongan kanssa viime lauantaina ja se osaltaan kertoo, kuinka vaarallinen vastustaja se on. Sara Bejedi on ollut uskomaton viime kierroksilla ja tehnyt niissä pinnoja liki 25 keskiarvolla. Meille jäi Vimpeli-pelistä paljon parannettavaa hyökkäyksen toteuttamisessa ja kommunikoinnissa. Intensiteettiä ja pelitempoa pitää myös pystyä hilaamaan ylöspäin, kotijoukkueen valmentaja Mika Haakana summaa.

Catz kohtasi HBA:n avausottelussaan syyskuun lopussa ja vei sen selvästi lukemin 94-69 (49-24). Molempien joukkueiden peli on luonnollisestikin muuttunut niistä päivistä ja huomenna Urheilutalolla nähdään aivan toinen vastus kuin silloin. Tämän myöntää myös keväällä 2011 debyyttinsä tehnyt Rytkönen.

- Meidän pitää olla henkisesti valmiita siihen, että HBA tulee varmasti paljon nopeampana ja vahvempana kuin ekassa pelissä. Meidän pitää pystyä reagoimaan tilanteisiin ensimmäisenä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa ja sitä kautta olla askeleen edellä koko pelin ajan - HBA on nimittäin energinen joukkue, joka juoksee kenttää hyvin ja jossa painetta laitetaan niin pallolliseen kuin pallottomaan pelaajaan koko 40 minuuttia.

Kotijoukkueen terveystilanne on varsin hyvä. Pieniä kolhuja on siellä täällä, mutta suurta huolta huomisen osalta ei ole. Joukkue toivookin mahdollisimman meluisaa kotiyleisöä taakseen, sillä HBA on kaikkea muuta kuin helppo vastus. Tämän voi jokainen tulla kokemaan paikan päälle, etenkin kun otteluun on vapaa pääsy. Catz – HBA alkaa kello 18:30. Tule ihastelemaan kulmakunnan parasta naiskorista ja kannustamaan kissapaidat voittoon!

Kari Glödstaf
28.11.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy