Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

Vimpelin Veto saapuu Catzin vieraaksi

Naisten Korisliigan kärkipaikkaa yhdessä Peli-Karhujen kanssa pitävä Catz saa lauantaina vieraita kaukaa Vimpelistä, kun kulmakunnan koripalloylpeys Veto saapuu mittauttamaan kissalauman kunnon. Viime kauden vastaavassa ottelussa ViVe kampitti Catzin ja aiheutti sille ensimmäisen kotitappion viiteen ja puoleen vuoteen. Tänä syksynä saman tuskin halutaan toistuvan, joten siksi jokaisen kynnelle kykenevän onkin suotavaa tulla Urheilutalolle kannustamaan Catz voittoon.

Vimpeli aloitti sarjan vahvasti. Se nappasi vauhdikkaalla koriksellaan voiton neljästä ensimmäisestä ottelusta ennen kuin taipui viime kauden mestarille HyPolle. Sen jälkeen saldona on ollut yksi voitto ja kaksi tappiota, joiden myötä joukkue on sarjassa viidentenä, tosin vain neljän pisteen päässä kärkikaksikosta. Vimpelin pistetehtailijoina kunnostautunut amerikkalaiskolmikko Sydney Coffey (18.4/5.5/2.1) – Avyanna Young (18.4/9.6/1.6) – Pachiyaanna Roberts (17.3/9.5/2.0) saa vahvaa taustatukea Noora Järvikankaalta (9.4/7.6/1.9) ja nuorelta lupaukselta Lotta Vehka-aholta (10.9/1.3/1.9). Heidän lisäkseen joukkueessa on useita Korisliigassa marinoituja pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan kentällä mitä tahansa pelipaikkaa.

- Urheilullinen joukkue vastassa, joka pyrkii siirtymään nopeasti yläkentälle. Olimme Forssan Alkua vastaan kurinalaisia toteutuksessamme ja vähintään samaan pitää pystyä lauantainakin. Laadukas jenkkikolmikko on Vimpelillä luonnollisesti isossa roolissa, mutta myös nuori Vehka-aho ja Järvikangas ovat pelanneet hienon alkukauden. Varsinkin vasta 17-vuotias Vehka-aho on ollut suorastaan erinomainen, tuumii kotijoukkueen valmentaja Mika Haakana.

Laajalla rosterilla niin ikään operoiva Catz on ollut tänä syksynä oivassa vireessä, sillä penkki on tarjonnut sekä tuoreita jalkoja että riittävää tulitukea aloitusviisikolle. Joukkueen taktinen rikkaus on myös ollut ihailtavaa ja vaikka Haakana muistuttaakin rauhallisen etenemisen tarpeellisuudesta ja maltista, on kissojen peli vaikuttanut huomattavasti kypsemmältä kuin monina aikaisempina kausina tässä vaiheessa.

- Pääpaino on omassa tekemisessä, toteaa hyvin kautensa aloittanut takapelaaja Miina Lapila. Joukkueessa on alusta lähtien ollut kova tekemisen meininki, jossa tsempataan toisiamme ja iloitaan jokaisen onnistumisesta. Keskitymme lauantainakin toki tiettyihin taktisiin asioihin, mutta kunhan toteutamme omaa peliämme molemmissa kenttäpäädyissä, meillä on hyvä mahdollisuus ottaa voitto tässä pelissä.

Ottelussa on siis kiitettävästi panosta, sillä voitolla Catz pysyttelisi vähintäänkin jaetulla piikkipaikalla ja osoittaisi kaikille olevansa valmis jokaista Korisliigan joukkuetta vastaan. Vimpelille voitto antaisi puolestaan itseluottamusta, sillä toistaiseksi se on kärsinyt tappionsa nimenomaan ennakkosuosikkien (HyPo, PeKa, Honka) kanssa mitellessään, joten kissojen kukistaminen olisi sille erityisen mieluisaa. Kuinka ottelussa käy, se selviää lauantaina 25.11. klo 17:00, jolloin aloituspallo nostetaan Urheilutalolla ilmaan. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
24.11.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy