Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz kohtaa Peli-Karhut Urheilutalolla

Kouvottaret kahdesti viikon aikana voittaneen Catzin harjoituspelit päättyvät huomenna torstaina, kun aina vaarallinen Peli-Karhut tulee Urheilutalolle mittaamaan kissojen kunnon. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleen Catzin heiniä, mutta molempien rosterit ovat uudistuneet kesän aikana sen verran radikaalisti, että mitä tahansa voi tapahtua. Varmaa on ainoastaan se, ettei kumpikaan joukkue tule paljastamaan viimeisiä valttejaan vielä huomenna.

Catzin ryhmä on Natalie Dayn sekä Miina Lapilan myötä 12 pelaajan laajuinen ja lopullisessa muodossaan. Joukkueen iskukyvystä saatiin eilen Kouvolassa oiva näyte, kun hyvällä liikkeellä pelanneet kissat karkasivat Kouvottarilta parhaimmillaan jo 28 pisteen päähän. Muuten erinomaisesti sujuneen pelin kauneusvirheenä voi pitää sitä, että lopussa joukkue päästi emännät nousemaan iskuetäisyyden päähän. Luotetaan kuitenkin siihen, ettei valmentajakaksikko Mika HaakanaPetri Jaakkola anna saman tapahtua toista kertaa.

- Viimeinen pre season -peli edessä. Saimme kehitystä selvästi lisää viikossa, toivottavasti löydämme taas yhden stepin lisää PeKaa vastaan, Haakana kertoo viime päivien tekemisestä. Tänään oli kevyt treeni, joissa kertasimme vanhaa ja otimme yhden siirtymähyökkäyksen option mukaan.

Roope Mäkelän luotsaama PeKa oli viime kauden positiivisia yllättäjiä, vaikka lopulta pronssimitalit menivätkin Catzin käsittelyssä sivu suun. Saara Wahlgrenin (HyPo) ja Roosa Lehtorannan (Honka) lähdöt kirpaisevat eniten, mutta vastaavasti Akilah Simsin jatko sekä Brittany Crainin ja Anissa Poundsin saapuminen lieventävät kannattajien pettymystä. Kun joukkue voitti vielä ensimmäisessä harjoitusottelussaan Forssan Alun lukemin 71-56 ja pelasi valmentajansa mukaan horjahtelevaa hyökkäyspeliä, voidaan PeKaa pitää aiheellisesti yhtenä tämän kauden kiinnostavimmista joukkueista. Ei pidä myöskään unohtaa, että joukkueella on riveissään myös todellinen talentti:

- On mielenkiintoista nähdä ”naiskoriksen Lauri Markkasen” eli Awak Kuierin otteet Urheilutalolla, Haakana nostaa erikseen esille kotimaisten kenttien vasta 16-vuotiaan superlupauksen. Kuier pelasi tehokkaasti jo Forssaa vastaan tehden ottelussa joukkueensa toiseksi parhaimmat pisteet (13).

Catzin ja PeKan välinen ottelu alkaa Urheilutalolla klo 18:30 ja liput maksavat 3 euroa. Tule kannustamaan uudistunut kissajoukkue voittoon!

Kari Glödstaf
20.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy