Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Uudistunut Catz kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussaan Kouvottaret

Nyt alkaa olla käsillä se aika syksystä, jolloin kesällä hankittu pohjakunto ja harjoituksissa sovitut askelmerkit pitäisi pystyä realisoimaan pelikentällä, sillä Naisten Korisliigan alkuun on enää muutama viikko. Catzille tämä tarkoittaa ensimmäistä harjoitusottelua ja siinä vastaan asettuu naapurikaupungin Kouvottaret.

Catz on tehnyt kesän aikana tukun pelaajasiirtoja molempiin suuntiin. Lotta Hämäläinen (EBT), Meriem Eerikinharju (ToPo), Heta Äijänen (Huima) ja Camilla Grönberg (Bad Homburg, Saksa) ovat siirtyneet pelaamaan muualle, kun taas Samarie Walker ja kannattajien suursuosikki Chandrea Jones päättivät ripustaa koristossunsa naulaan. Tulopuolella ovat Karoliina Rytkönen (Huima), Aleighsa Welch (Lombos Quinta, Portugali) sekä A-tytöistä nostetut Tinna Rantalainen ja Mainna Niemi. Tuorein amerikkalaisvahvistus Natalie Day ei ehdi vielä huomiseen peliin.

Myös Kouvottarien joukkueessa on esiintynyt pelaajaliikehdintää, joskin suunta on ollut enemmän sisäänpäin. Toissakaudella Catzissa pelanneen Ida Myllyojan sopimustilanne on avoin, mutta muilta osin runko on pysynyt hyvin koossa. Ennestäänkin tasapainoista ja yllätysvalmista ryhmää on vahvistettu mm. Ulriikka Latvalalla (ViVe), Iida Ahvenaisella ja Martika Partasella (PeKa) sekä amerikkalaiskolmikolla Jasmine JoynerAlexis GassionBrittany Carter. Odotettavissa on siis mielenkiintoinen ottelu, jossa molemmat joukkueet esittänevät täysin uudenlaisia kuvioita. Kaikki ei silti tule vielä selkäytimestä, sen tietää ainakin Catzin päävalmentaja Mika Haakana:

- Joukkue on tehnyt sitoutuneesti töitä ja oppinut nopeasti. Pyrimme siirtämään harjoiteltuja asioita peliin, mutta meidän pitää olla kuitenkin kärsivällinen oppimisprosessin kanssa. Kouvottaret pelaa varmasti kovalla tempolla ja puolustaa intensiivisesti, joten tiukka ottelu edessä.

Huominen ottelu alkaa Urheilutalolla totuttuun tapaan klo 18:30. Joukkueet kohtaavat uudelleen ensi viikolla Kouvolassa, kolmannessa ja samalla viimeisessä harjoitusottelussa kissapaidat saavat kotihalliinsa vastustajaksi niin ikään pelaajapakkaansa sekoittaneen Peli-Karhut.

Kari Glödstaf
12.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy