Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Se on nyt kerrasta poikki – Catz vai EU finaaliin?

Catzin eilinen tappio Espoossa tarkoittaa sitä, että huomisessa välieräpelissä ratkeaa varmasti se, kumpi joukkueista menee pääsiäispyhinä alkaviin Naisten Korisliigan loppuotteluihin Hyvinkään Pontevaa vastaan. Eilen kissat murjonutta Espoo Unitedia voisi helposti pitää hienoisena ennakkosuosikkina, mutta selkä seinää vasten ajettua Catzia ei kotihallissaan niin vain nujerreta. Odotettavissa onkin yksi tämän kauden huikeimmista koripallo-otteluista.

Nyt jos koskaan Catzin on oltava hereillä koko ottelun ajan. Eilinen peli alkoi loistavasti, mutta meno hyytyi muutaman epäonnistumisen myötä ja espoolaiset saivat mahdollisuuden tulla takaisin peliin. Etenkin Shenita Landry ja Faith Randolph hyödynsivät kissalauman kommunikointi- ja merkkausvirheitä mielin määrin. Siksi onkin tärkeää löytää jokaiselle pelaajalle oma vastapelaajansa heti alusta alkaen, vaikka se tarkoittaisi kokoonpanon yllättävääkin sekoittamista.

Toinen tärkeä seikka on hyökkäyspelin nopeuttaminen. Pallo liikkuu tätä nykyä paikoin tuskallisen hitaasti ja ajot korille ovat liian harvassa. Turha tyylittely on syytä jättää sikseen ja tehdä pakolliset pisteet aina, kun on vain mahdollista. Viimeistelijöitä Catzilla on aivan omiksi tarpeiksi, nyt vain on löydettävä se viimeinen rutistus EU:n kovan puolustuksen murtamiseksi. Mahdotonta se ei ole, mutta mustelmia ja tiukkaa vääntöä on varmasti tarjolla jokaiselle korille ajavalle pelaajalle.

- 32. ottelu kevätkaudella edessä, Mika Haakana analysoi. Otteluohjelma on raaka, mutta uskon että meiltä löytyy yksi vaihde lisää kotikentällä. Teimme Espoossa monia asioita hyvin etenkin ottelun alussa ja sen varaan on hyvä rakentaa. Teemme pieniä viilauksia peliin, mutta nyt on tärkeintä löytää energia tekemiseen ja pelata peliä tilanne kerrallaan ajatuksella.

Kummatkin joukkueet lähtevät ratkaisevaan otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Siksi Catzille onkin erittäin tärkeää saada se paljon puhuttu 6. kenttäpelaaja, eli kotiyleisö tuekseen. Huomenna ei siis pidä kenelläkään olla syytä jäädä kotiin, vaan tulla Urheilutalolle kannustamaan kissat ratkaisevaan välierävoittoon, jotta joukkue pääsee kamppailemaan tänäkin keväänä kirkkaimmista mitaleista. Ottelu alkaa klo 18:30. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
13.4.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy