Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz lähtee hakemaan kotietua takaisin EU:lta

Eilen lauantaina Naisten Korisliigan ensimmäisen välieräottelun kotihallissaan hävinnyt Catz lähtee huomiseen vieraspeliinsä voitto mielessä. Tappiopeli on unohdettu, kotiläksyt tehty ja edessä on uusi kamppailu. Joukkueen valmentaja Mika Haakana totesi toisen jakson otteiden antavan uskoa tuleviin taistoihin, eikä Catzilla olekaan mitään syytä olla huolissaan, sen verran vahvasti se esiintyi pelin loppupuolella. Pienillä pelillisillä muutoksilla ja intensiteetin nostamisella joukkue on taas menneiden viikkojen kaltaisessa vireessä.

Vaikka EU:n rosteri on täynnä nimipelaajia, on heistä erityisesti kolmen kiinniottaminen tärkeää. Dionne Poundsille ei pidä antaa yhtään tilaa kaaren taakse, sillä ”Didin” kolmonen lähtee nopeasti ja tehokkaasti. Shenita Landry on korin alla äärimmäisen vaarallinen, joten kommunikaation on toimittava ja iholle saatava pelaaja, joka ei joudu rikkomaan elastisesti liikkuvaa Landrya kuin äärimmäisissä tapauksissa. Väkivahvan Faith Randolphin korille ajot on pystyttävä pysäyttämään, sillä ainakaan toistaiseksi hänen kaukoheittopelinsä ei ole ollut odotetulla tasolla.

Catzin hyökkäyspelille on tärkeää, että se pystyy nostamaan pelin temmon kansainvälisten otteluiden tasolle ja juoksemaan hyökkäyksen laidoille lisää tilaa. Veera Pirttisellä, Valencia McFarlandilla ja Camilla Grönbergillä on oltava vakaa heittokäsi, jotta joukkueella on pelotetta muuallakin kuin korin alla. Lena Reshetkon ja Chandrea Jonesin juonikkaat kuviot olivat edellisessä kohtaamisessa vielä vaatimattomia, mutta kenties tämän päivän harjoituksissa on keksitty uusia?

Kuten EU:n valmentaja Kimmo Kujansivu lauantaina totesi, erot ovat erittäin pieniä ja molemmat joukkueet ovat tehneet taustatyönsä huolella. Niinpä lopputulos voi ratketa pieniin asioihin, joten kummankin joukkueen on oltava hereillä täyden peliajan, jotta se voi haaveilla voitosta. Panokset ovat kovat, mutta niin pitää finaalipaikasta pelatessa ollakin.

Espoo Unitedin ja Catzin välinen huippuottelu alkaa klo 18:30 ja pelipaikkana Tapiolan urheiluhalli. Ottelun voi katsoa myös osoitteesta go.fanseat.com.

Kari Glödstaf
2.4.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy