Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catzilla edessä tuiki tärkeä vierasmatka Espooseen

Naisten Korisliigan runkosarjan toista sijaa ja samalla suoraa lippua välieriin kotietuineen hamuava Catz on huomenna keskiviikkona vaativan paikan edessä. Sen olisi kukistettava vahvaan vireeseen äitynyt Espoo United tämän kotiparketilla, ettei tämä pääsisi kiskaisemaan joukkueiden välistä kaulaa kuuteen pisteeseen – voitolla Catz supistaisi eron kahteen ja kun kissapaidoilla on vielä kotiottelu jäljellä, mahdollinen voitto antaisi hienoisen etulyöntiaseman loppukautta ajatellen. Lähtökohdat huippukamppailulle ovat siis erinomaiset.

Catz pelasi viikonloppuna kotihallissaan Helmi Basket HBA:ta vastaan, jonka se voitti kurinalaisen puolustuspelin ja paikoin lähes säkenöivän hyökkäyksen turvin 103-68. Ottelun hahmo oli kauden kovimman pistemäärän (33) heittänyt Chandrea Jones, joka sai vahvaa tukea kauttaaltaan energisesti pelanneelta kissalaumalta. Espoo United pyöritti puolestaan Forssan Alkua 98-63, johtohahmoinaan 29 pistettä heittänyt Shenita Landry ja seitsemän pistettä vähemmän saalistanut Ellen Nurmi. Tehoa löytyy molemmista joukkueista, sen myöntää myös Catzin valmentaja Mika Haakana:

- Espoo United on ollut joulun jälkeen kovassa vireessä. Shenita Landry on takonut hurjia tehoja, mutta joukkueesta löytyy monta ratkaisijaa. Me onnistuimme sunnuntaina kollektiivisesti molemmissa päissä kenttää ja pelasimme isolla sydämellä.

Espoolaiset menettivät joulukuussa tähtisentterinsä Heta Korpivaaran, mutta se ei ole joukkueen tahtia haitannut. Viidestä viimeisestä ottelustaan joukkue on hävinnyt vain kertaalleen Peli-Karhuille ja mielenkiintoisena yksityiskohtana kerrottakoon, että toiseksi viimeisellä kierroksella se riepotteli Helmi Basket HBA:ta samoin lukemin kuin Catz sunnuntaina. Myös Catz on viiden viimeisen ottelun otannassa kärsinyt tappion Peli-Karhuille, joten näitäkin asetelmia tarkasteltaessa kamppailun kiinnostavuus ja joukkueiden tasaväkisyys nousee entisestään esille.

- Kotikentällä pelimme on rullannut lupaavasti kahdessa viimeisessä matsissa Forssan Alkua ja HBA:ta vastaan, Haakana kertoo. Joukkue on työskennellyt sitoutuneesti ja uskon, että löydämme pian rytmin myös aina haastavaan vieraspelaamiseen.

Löytyykö ”Haksan” kaipaama rytmi Espoossa ja saalistavatko kissat valmentajalleen syntymäpäivälahjaksi kaksi tärkeää sarjapistettä, vai jatkuuko Catzin vaikeiden vieraspelien sarja? Se selviää Tapiolan urheiluhallilla keskiviikkona klo 18:00 alkaen. Ottelua voi seurata tilastopohjaisesti Basket.fi -sivuston kautta.

Kari Glödstaf
17.1.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy