Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catzin välieräpaikan metsästys jatkuu

Catzin härkäviikot ovat jo kaartuneet loppusuoralle, mutta panokset ovat edelleen korkeat. Suorasta välieräpaikasta Espoo Unitedin kanssa kisaavan, viikonloppuna TTT Rigan voittaneen kissalauman vieraaksi saapuu tällä kertaa vanha kilpakumppani Peli-Karhut, jonka kanssa käydyistä kamppailuista ei ole intensiteettiä puuttunut. Edellinen kohtaaminen Karhulassa päättyi PeKan voittoon 74-71, kun taas syksyllä Catz oli parempi kotihallissaan luvuin 72-55.

Lähes painajaismaisesti kautensa aloittanut PeKa on kääntänyt vuodenvaihteen jälkeen kelkkansa aivan päinvastaiseen suuntaan ja kiivennyt pudotuspeleihin oikeuttavalle sijalle. Kuuden ottelun voittoputkessa ovat jalkoihin jääneet Vimpelin Veto, Forssan Alku, Espoo Basket Team, Helmi Basket HBA kahdesti sekä Kouvottaret. Pontevalle sitä ennen kärsitty tappio tuntuu kauneusvirheeltä, sillä joukkue ehti nuijia sen alle vielä Huiman, Catzin ja Espoo Unitedin. Kymmenestä viime ottelusta PeKalla on siis yhdeksän voittoa ja vain yksi tappio. Syystäkin karhulalaiset on nostettu mestaruustaistelun mustaksi hevoseksi.

- PeKa on vaarallinen vastustaja sarjan kuntopuntarin kärjestä, Mika Haakana myöntää. Tammikuussa saapunut pelintekijä Daisha Simmons on liukkailla ajoillaan tuonut uuden elementin joukkueen muutenkin vahvan pelaajamateriaalin tueksi. Pelin toteuttamisen pitää olla taas sunnuntain tasolla, jotta voimme kilpailla ottelun voitosta.

PeKan vahvan joukkueen selkärangan ovat Simmonsin lisäksi muodostaneet Saara Wahlgren, syksyllä paluun joukkueeseen pitkän tauon jälkeen tehnyt Amanda Lassiter, tasaisen varmasti pussittava Akilah Sims sekä vahvaa kautta taas kerran pelaava Roosa Lehtoranta. Tehot eivät jää pelkän aloitusviisikon varaan, sillä penkiltä on heittää kentälle Laura Lehtorannan ja Juta Jahilon kaltaisia konkareita. Urheilutalolla saatetaan myös nähdä maailmanlaajuista huomiota NBA-leirin donkeillaan herättänyt supertalentti Awak Kuier (s. 2001).

Myös Catz on vahvassa vireessä. Kymmenen viimeisen ottelun otanta Naisten Korisliigasta on sama kuin vierailla, mutta väliin mahtuu myös kovia kansainvälisiä pelejä. Tehokkaasti pelaava Chandrea Jones valittiin juuri Naisten Korisliigan helmikuun pelaajaksi, mutta myös muu ydinkuusikko on uurastanut kiitettävin tuloksin. Roosa Kosonen tuo heittopeliin lisää vaihtoehtoja ja Heta Äijänen punnertaa väkevästi korin alla. Haakanan mukaan ottelun ratkaisu voi piillä paitsi henkisessä, myös fyysisessä palautumisessa TTT Rigaa vastaan käydyistä kovista otteluista.

Catzin ja PeKan välinen mittelö alkaa Urheilutalolla klo 18:30. Näistä kohtaamisista ei ole puuttunut tunnelmaa, joten tule mukaan kannustamaan kissat voittoon! HUOM! Tule ajoissa, sillä ensimmäisille tulijoille tarjotaan lippuja SaiPa:n viimeiseen kotiotteluun, minkä lisäksi naiset saavat Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi suun makeaksi.

Kari Glödstaf
7.3.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy