Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz viimeistelee pelikuvioitaan Kotkassa

Vahvassa vireessä olevan Catzin viimeinen harjoitusottelu pelataan huomenna tiistaina Kotkan Steveco Areenalla, jossa vastaan asettuu paikallinen Peli-Karhut. Hallitseva mestarijoukkue Catz vei PeKaa viime viikon kotiottelussaan paikoin miten tahtoi, mutta jokainen Stevecolla vieraillut tietää paikan erittäin vaikeasti valloitettavaksi - niin myös kissojen valmentaja Mika Haakana.

- PeKalta puuttui viimeksi useampi avainpelaaja, joten edessä on varmasti kova matsi. Toivon että pääsemme taas yhden stepin eteenpäin pelin toteuttamisessa. Isoin asia on kuitenkin intensiteetin ja tempon nostaminen viikon takaisesta ottelusta, jotta olemme valmiita lauantain sarja-avaukseen HyPoa vastaan.

Viime viikon perusteella Catz on vastustajaansa edellä paitsi nopeudessa, myös pelikurissa. Horjumaton kissalauma ei perääntynyt piiruakaan kummassakaan päässä kenttää, vaan jaksoi keskittyä ja pitää sovitut pelikuviot loppuun asti ja teki näin kotkalaisten iltapuhteesta hankalan. Mikäli Roope Mäkelän johtama valmennusryhmä ei ole viikon aikana keksinyt uusia keinoja vierailijoiden muurin murtamiseksi, on kotkalaisilla taas korkea vuori kiivettävänään.

Catz lähtee otteluun viime viikon tavoin lähestulkoon parhaalla kokoonpanolla, mutta kuten Haksa totesi, PeKan peliä vaikeuttivat runkopelaajien poissaolot. Forssasta paluun tehnyt Juta Jahilo katsoi ottelua siviilit yllä ja aina vaarallisen Roosa Lehtorannan poissaolo näkyi etenkin hyökkäyspelissä. Amanda Lassiterin tähtäin ei ollut parhaassa mahdollisessa vireessä, mutta WNBA-veteraanin lämmetessä on parempaa luvassa. Mäkelän saadessa parhaat pelaajansa samaan aikaan kentälle ja pelikuviot valmiiksi, on kotkalaisryhmä vaikea vastustaja kenelle tahansa.

PeKan ja Catzin viimeinen harjoitusottelu alkaa klo 19:00. Liput otteluun maksavat 5 euroa, toivottavasti mahdollisimman monella on mahdollisuus lähteä kannustamaan kissapaidat voittoon.

Kari Glödstaf
26.9.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy