Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Uudistunut kissalauma kohtaa PeKan

Lauantaina Hyvinkään turnauksessa ensimmäisiä pelikuvioitaan hakenut Catz jatkaa tulevaan kauteen valmistautumista kohtaamalla vanhan kilpakumppaninsa Peli-Karhut. Vaikka joukkueiden kuntokäyrät ovat viime vuosina osoittaneet vahvasti eri suuntiin, on Kaakkois-Suomen suurten kohtaamisessa aina oma tunnelmansa. Lisäväriä ottelulle antaa kesän aikana molemmissa joukkueissa tapahtuneet muutokset niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Vierailijan kenties merkittävin uutinen on monivuotisen käskyttäjän Seppo Kurjen astuminen syrjään. Penkin päähän istahtaa kotimaisen koripallon legendoihin kuuluva Roope Mäkelä, joka solmi keväällä joukkueen kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen. Pelaajistossa kotkalaiset luottavat kokemukseen, mutta joukkueeseen nostetaan säännöllisesti myös oman juniorikoulun helmiä. Kokoonpanon mielenkiintoisin nimi on seuraa jo mestaruuskaudella 2010-2011 edustanut ja tämän kauden päätteeksi uransa lopettava Amanda Lassiter. Lähes 200 WNBA-ottelun veteraanin lisäksi PeKaa vahvistaa toinenkin amerikkalaispelaaja, Almesha Jones, jolle tuleva kausi on ensimmäinen kotimaansa ulkopuolella.

Myös kotijoukkue on saanut rosteriinsa kovia vahvistuksia. Naisten maajoukkuelaituri Camilla Grönberg, kaksinkertainen nuorten maailmanmestari Ariel Massengale, levypalloja molemmissa päissä rohmuava Samarie Walker, lupaava ja ulottuva Heta Äijänen sekä omista junioreista nostettu Johanna Timperi pyrkivät paikkaamaan kesän aikana toisille parketeille siirtyneitä pelaajia. Vaikka joukkue on harjoitellut vasta puolitoista viikkoa yhdessä, antoi valmentaja Mika Haakana ansaitusti kehuja viikonlopun otteluista. Samalla hän kuitenkin myöntää, että työtä on vielä tehtävä ennen kauden alkua.

- Kolmas esiottelu viiteen päivään. Hyvinkään reissu oli rankka ja sekä sunnuntai että maanantai menevät palautellessa ja videoita katsellessa. Tiistaina teemme terävän treenin, jossa on tarkoitus käydä 1-2 uutta asiaa keskiviikon matsiin. Pelasimme Hyvinkäällä ajoittain erittäin hyvin ja toivon, että saamme taas kehitystä ja uutta oppia Peli-Karhuja vastaan.

Catzin ja PeKan hyökkäyskuvioita voi ihailla Urheilutalolla keskiviikkona 21.9. klo 18:30 alkaen. Liput otteluun maksavat 3 euroa ja ottelussa on myytävänä myös tulevan kauden kausikortteja. Tule kannustamaan kissat ensimmäiseen kotivoittoon!

Kari Glödstaf
20.9.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy