Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz matkustaa Kouvolaan – kolmas kerta toden sanoo?

Kolmas kerta toden sanoo vai ei kahta ilman kolmatta – jompikumpi sanonta saa keskiviikkona huutia, kun Catz matkustaa Kouvolaan Kouvottarien vieraaksi. Kouvottaret ovat olleet kahdella edellisellä kerralla parempia (64-68, 72-80), mutta etenkin jälkimmäisen tappion jälkeen kissapaidat ovat kohentaneet peliään huimasti. Lisäksi joukkueella on edelleen kirittävää sarjataulukon toista sijaa ajatellen, joten Mansikka-ahon urheiluhallin parketille astelee päättäväinen ja hyvässä voittoputkessa oleva Catz.

Catz pelaa tällä hetkellä kauden parasta koripalloa. Pallo liikkuu nopeasti pelaajalta toiselle ja ennakkoon sovitut kuviot näyttävät vaivattoman helpoilta. Puolustus on tilkinnyt ovensa tiukasti ja pakottanut vastustajan vaikeisiin heittopaikkoihin ja kaaren taakse. Lena Reshetko, Veera Pirttinen ja Camilla Grönberg ovat tylsistyttäneet vastustajan parhaat heittäjät ilta toisensa jälkeen ja Samarie Walker sekä Valencia McFarland ovat poimineet levypalloja kuin marjoja. Chandrea Jones on onnistunut niin läheltä kuin kaukaakin ja penkiltä on löytynyt leveyttä ja taitoa ykkösviisikon lepuuttamiseksi.

Viime keväänä pääsarjaan nousseet Kouvottaret on ollut otteissaan ailahtelevampi. Voitetun ottelun henki ja into eivät ole jatkuneet seuraavaan peliin, vaan tuloksena on ollut yllättäviäkin tappioita. Toisaalta Kouvottaret on haastanut tasaväkisesti sarjan kärkijoukkueet yksi toisensa jälkeen ja sen vyöllä on voitot niin Catzista, Espoo Unitedista kuin Forssastakin – ainoastaan HyPo ja ViVe ovat olleet kouvolalaisille liian kovia.

Joukkueen kapellimestareina ovat toimineet amerikkalaiset Whitney Frazier, Jacqueline Luna-Castro ja Bianca Barton, joista jälkimmäisen kausi saattaa hyvinkin olla alavartalovamman vuoksi ohi. Alkukauden tehopelaajan Khadjah Sessionsin loukkaantuminen jättää hyökkäyspeliin ison aukon, mutta sen paikkaajaksi joukkue on jo hankkinut Charlotten yliopiston kasvatin Nyshia Hammondsin. Viime kierroksella debytoineen Hammondsin taidot sai ensin kokea Helmi Basket HBA, jota Hammonds pyöritti 14 pisteen ja 7 syötön tehoilla.

Kouvottarien ja Catzin välinen ottelu pelataan siis Mansikka-ahon urheiluhallissa ja toivottavasti mahdollisimman moni kissafani pääsee paikan päälle kannustamaan suosikkinsa voittoon. Ottelu alkaa klo 18:30.

Kari Glödstaf
1.3.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy