Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz suuntaa joulutauolta Äänekoskelle

Naisten Korisliigan joulutauko on vietetty ja Catzille se tarkoittaa kauden toista Äänekosken matkaa. Toisella sarjakierroksella pelattu ottelu päättyi kissojen voittoon 51-59 ja kotiareenalla pisteet olivat Catzille 102-82. Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut Huima on kotikentällään pelannut vierasmatkoja paremmin, joten helppoa ottelusta ei varmastikaan tule.

Sarjataulukossa pudotuspeliviivan alapuolelle luisunut Huima teki tauon aikana kaksi pelaajahankintaa. Amerikkalaisvahvistus Ivy Albiona sai lähteä ja joukkueeseen kiinnitettiin saman kansalaisuuden omaava Robin Murphy sekä ghanalainen, mutta Yhdysvalloissa yliopistouran luonut Batabe Zempere. Heidän avullaan Huiman tarkoituksena on palata voittokantaan ja sitä kautta kiivetä takaisin pudotuspelipaikoille. Joukkueen muut ulkomaalaisvahvistukset ovat huippukautta pelaava Faith Randolph ja Kenya Robinson, joka nappasi joulukuussa taas uuden levypalloennätyksen nimiinsä: Robinsonilla on nyt koossa 6003 tilastoitua levypalloa.

- Huiman kokoonpano meni uusiksi joulutauolla, kun kaksi uutta vahvistusta liittyi joukkueeseen, Catz-luotsi Mika Haakana kommentoi tulevan vastustajan pelaajamuutoksia. Olemme siis keskittyneet kliseisesti "omaan peliin" ja scoutanneet lähinnä Huiman pelaajia yksilöinä.

Neljän ottelun viikon aloittava Catz lähtee Äänekoskelle varsin hyvissä asetelmissa. Viisi edellistä peliä ovat tuoneet neljä voittoa ja ainoa tappio tuli jatkoajalla Kouvottarille (72-80). Pelaajisto alkaa olla viimeinkin kunnossa ja Lotta Hämäläisenkin paluu on erittäin lähellä. Tauon aikana myös tuore takapelaaja Valencia McFarland on ehtinyt omaksua joukkueen kuviot ja taktiikat, joten Haakana on syystäkin optimistinen:

- Olemme harjoitelleet hyvin ja ajaneet sisään uusia asioita, joita oli tarkoitus alkuperäisen suunnitelman mukaan aloittaa jo lokakuun puolivälissä. Loukkaantumiskierre kuitenkin sotki kuviot.

Äänekosken jälkeen kissalauman tie vie Riikaan, jossa joukkue pelaa tämän kauden ensimmäiset Latvia-Estonia Basketball Leaguen ottelut RSU:ta vastaan lauantaina ja sunnuntaina. Naisten Korisliigaa pelataan tämän jälkeen torstaina, jolloin Catz kohtaa vieraissa Peli-Karhut ja lähes heti sen perään Helmi Basket HBA:n sunnuntaina Urheilutalolla. Naiskoripallon ystävillä riittää siis kiirettä lähiaikoina, mikäli haluaa nähdä Catzin kaikissa koitoksissa. Jos mahdollisuutta ei ole paikan päällä kannattamiseen, voi Korisliigan pelejä seurata edelleen Basketin liveseurannan kautta.

Kari Glödstaf
3.1.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy