Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catzin vieraspelikiertue päättyy Kotkaan

Catzin neljäs ja samalla viimeinen perättäinen vieraspeli pelataan huomenna torstaina Kotkassa, jossa Steveco Areenaa emännöivä Peli-Karhut yrittää pysäyttää vahvaan vireeseen päässeen kissalauman ja saada samalla jatkoa omalle kahden voiton sarjalleen. Sarjataulukon yhdeksännellä sijalla olevan PeKan kotihalli on kaikkea muuta kuin helppo paikka vierailla, sen tietää myös Catzin valmentaja Mika Haakana:

- Peli-Karhut on heittovoimainen ja hyvin liikkuva joukkue, Haakana kuvailee monivuotista kilpakumppania. Sarja on tänä vuonna ennätystasainen ja edessä on taatusti kova ottelu. Omana tavoitteenamme on taas parantaa peliä ja sitä kautta kamppailla vierasvoitto aina haastavasta Kotkasta.

Catz pelasi viikonloppuna tämän kauden ensimmäiset kansainväliset ottelunsa, joista kotiin tuomisina oli kaksi voittoa RSU Merksistä. Hyökkäyspelissä ei ollut Haakanan mukaan aivan sellaista tasapainoa ja tehokkuutta kuin hän olisi toivonut, mutta voittojen lisäksi myös puolustuspeli antoi aihetta tyytyväisyyteen. Samoin tervehtyvä rosteri, sillä Lotta Hämäläisen pelikunnon myötä Haakanalla on viimeinkin koko ykkösjoukkueen pelaajisto käytettävissään ja näin ollen varaa valita ketä kentälle laittaa.

Joulutauolla pelaajistoaan uusinut Peli-Karhut lähetti vaatimattomasti esiintyneen Tanisha McTillerin takaisin kotimaahansa ja palkkasi tilalle kaksi uutta pelaajaa. KTP-kasvatti Iida Ahvenainen (s. 1996) palasi puolentoista kauden jälkeen Yhdysvalloista ja lähes samalla oven avauksella tuli mukaan myös takapelaaja Daisha Simmons (s. 1991). Seton Hallin yliopistossa vahvaa jälkeä tehnyt Simmons on juuri sellainen pelaaja mitä PeKa on etsinyt, kertoi joukkueen valmentaja Roope Mäkelä taannoin Kymen Sanomille:

- Hän on ihan puhdas takamies. Sellaista etsimme viimeksikin, mutta silloin ei tärpännyt. Toivottavasti nyt osuu.

PeKan ja Catzin välinen mittelö alkaa Steveco Areenalla klo 18:30. Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan kissalaumaa voittoon, voit seurata ottelua tuttuun tapaan myös Basketin liveseurannan kautta.

Kari Glödstaf
11.1.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • puh. 050 552 2368 • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy