Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz kohtaa Kouvottaret ensimmäisen kerran Urheilutalolla

Kahdella voitolla jo neljännelle sijalle noussut Catz saa huomenna keskiviikkona Urheilutalolle uuden vierailijan, kun Naisten Korisliigaan täksi kaudeksi noussut Kouvottaret saapuu kylään. Kissapaitojen syksyinen vierailu Kouvolaan ei ollut kaksinen, sillä emäntäjoukkue oli parempi luvuin 68-64. Catzin riveissä vannotaan varmasti revanssiin, mutta kovin kevyesti ei vierailijoita pidä ottaa, onhan Kouvottaret sarjassa kuudentena ja vain kaksi pistettä kissoja jäljessä.

Catzin kone näyttää lähteneen vaikean syksyn jälkeen viimeinkin käyntiin. Viiden viimeisen ottelun saldo on kaksi voittoa ja kolme häviötä, mutta voitot ovat tulleet viimeisistä peleistä ja tasapainoisten esitysten seurauksena. Kouvottarilla on sama saldo, mutta viime viikonlopun voittoa Espoo Unitedista edelsi neljän ottelun tappioputki. Ailahtelevaisuus on siis vaivannut kouvolalaisryhmää, jolla hyvän ja huonon päivän välinen ero on pahimmillaan ollut merkittävä.

Lokakuun lopussa Catzia kiusannut Khadjah Sessions on ollut Kouvottarille kultaakin kalliimpi, sillä sarjan kovimmalla keskiarvolla pisteitä tehnyt amerikkalaistähti on heittänyt 27.1 pistettä, ottanut 3.7 levypalloa ja jakanut 3.9 syöttöä ottelua kohden. Hänen loukkaantumisensa on kova isku, mutta joukkueessa piisaa silti leveyttä. Jacqueline Luna-Castro, Whitney Frazier ja uusi tulokas Bianca Barton ovat olleet vahvassa vireessä – heistä Luna-Castro on koko sarjan toiseksi paras levypallopelaaja 11.9 levarilla ottelua kohden. Myös Ulriikka Nuolikoski, Ida Myllyoja, Roosa Frimodig ja Kaisa Lind ovat pelanneet hyvän syyskauden.

- Kouvottaret on sarjan paras hyökkäyslevypallojoukkue, Mika Haakana jakaa tunnustusta vierailijoille. Joukkue juoksee paljon erilaisia palloscreenejä ja sen isot pelaajat pystyvät heittämään myös kaukaa. Hyökkäyspäässä olemme liikuttaneet palloa viime peleissä ajoittain hyvin ja vähintään samaa pallon liikettä vaaditaan Kouvottarien organisoitua puolustusta vastaan. Levypallopeli ja puolustuksen intensiteetin pitäminen läpi ottelun ovat silti avainasiat keskiviikkoillan ottelussa.

Jos Sessions on ollut tärkeä vieraille, on Chandrea Jones ollut samaa Catzille. Neljättä kauttaan kissapaidassa pelaava Jones johtaa joukkueen keskiarvotilastoja kaikissa kolmessa tärkeimmässä kategoriassa (19.9 pistettä/11 levypalloa ja 3.4 syöttöä). Camilla Grönbergin heittovireen paraneminen, Samarie Walkerin tervehtyminen, Lena Reshetkon peräänantamattomuus ja penkiltä löytyvä laatu ovat antaneet kissafaneille viime otteluissa runsaasti ilonaiheita. Uudeksi pelintekijäksi kiinnitetty Valencia McFarland tekee ensiesiintymisensä kissapaidassa.

Catzin ja Kouvottarien välinen ottelu alkaa Urheilutalolla klo 18:30. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
6.12.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • puh. 050 552 2368 • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy