Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz hakee revanssia Vimpelistä

Catzin neljän ottelun mittainen joulukuu käynnistyy tänään Vimpelissä. Sarjataulukossa kissojen takana oleva, mutta saman pistemäärän kerännyt Veto yllätti syksyllä Lappeenrannassa ryöstämällä pisteet luvuin 52-60, joten odotettavissa on tiukka ottelu tälläkin kertaa.

Keskiviikkona Urheilutalolla Huimaa pyöritellyt Catz parantaa pikkuhiljaa otteitaan. Syöttötaitojaan pitkin syksyä esitelleet Ariel Massengale ja Chandrea Jones tarjoilivat viime ottelussa sen verran mallikkaita passeja, että loukkaantumisten ja tappioiden myötä takalukkoon ajautuneen kissapaitojen pelin voi odottaa aukeavan millä hetkellä hyvänsä. Yleensä vahvasti pelanneessa puolustuksessa esiintyy sen sijaan vielä epävarmuutta, mutta siihenkin on lääkkeet löydettävissä.

- Pelasimme hyökkäyspäässä kauden ehjimmän ottelumme, mutta puolustuspäässä on edelleen paljon varaa parantaa, Mika Haakana myöntää. Siirtymäpuolustuksessa teimme edelleen virheitä, kuten myös lähestymisissä ja heittäjien ”matchaamisessa”.

Veto on ollut Catzin tavoin hyvin ailahtelevainen ja hyvän ja huonon päivän välinen tasoero on valtava. Menetyksiä tulee otteluita kohden edelleen pitkälti toistakymmentä ja tämä sekoittaa joukkueen peliä. Päivän pelikunto riippuu paljon avausviisikon pelivireestä, sillä penkiltä on toistaiseksi ollut liian vähän apuja tarjolla. Nyt joukkue on saanut yhden vahvistuksen lisää, mikä antaa valmentaja Jarkko Havulle enemmän mahdollisuuksia eri variaatioihin.

- ”LeleHardy palasi viime ottelussa viime kauden hurjalle tasolleen ja takoi syöttöä vaille tripla-tuplan 33 pinnan höysteeksi, Haakana kehui sarjan parhaisiin pelaajiin lukeutuvaa amerikkalaista. Kun vielä Saksan pääsarjassa loistanut Morgan Pullins liittyi ViVen vahvuuteen maaottelutauolla, niin meillä on varmasti haastava ottelu fanaattisen vimpeliläisyleisön edessä.

Molemmat joukkueet lähtevät tämän päivän otteluun hyvistä terveystilanteista. Kotijoukkueella ei tiettävästi ole poissaoloja, Catzilta syrjässä ovat vielä toistaiseksi loukkaantuneiden kirjoissa majaileva Lotta Hämäläinen sekä A-tyttöjen mukana olevat Roosa Kosonen ja Johanna Timperi. Joukkueiden välinen kohtaaminen alkaa Vimpelin liikuntahallissa klo 15:00 ja sitä voi tuttuun tapaan seurata Basketin liveseurannan kautta.

Kari Glödstaf
3.12.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy