Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Huima saapuu Urheilutalolle

Naisten Korisliigan 11. ottelukierros pyörähtää käyntiin huomenna keskiviikkona, mikä tarkoittaa Catzin osalta kotiottelua Äänekosken Huimaa vastaan. Vaatimattomasti kautensa aloittaneen kissalauman otteissa on ollut epätasaisuutta pitkin syksyä, mutta lauantainen HyPo-ottelu antoi tappiosta huolimatta viitteitä paremmasta, kun joukkue pystyi nousemaan 15 pisteen takamatkalta vahvan hyvinkääläisryhmän kantaan. Samankaltaista taistelutahtoa saadaan toivottavasti ihailla myös kotiparketilla.

Catzin viimeisen viiden ottelun tilastot eivät ole imartelevia, sillä saldona on ainoastaan yksi voitto. Varman oloinen pudotuspelipaikka on toistaiseksi karannut käsistä, mutta loukkaantumissuman hellitettyä joukkueelta on lupa odottaa paljon enemmän kuin mitä tähän asti on saatu. Huiman vastaava otanta on kolme voittoa ja kaksi tappiota, joilla joukkue on kivunnut sarjataulukossa jo neljänneksi. Vieraissa peli ei ole tosin kulkenut yhtä hyvin kuin kotona, neljästä vieraspelistä joukkue on onnistunut haalimaan täyden pistepotin vasta kerran.

- Faith Randolphin tulon jälkeen Huima on voittanut seitsemästä pelistä viisi ja on sarjan kuntopuntarin kärkijoukkueita, Mika Haakana kertoo tulevasta vastustajasta. Repaleisen syksyn jäljiltä systeemimme on vielä pahasti vaiheessa, mutta yksinkertaistamalla asioita ja nostamalla puolustuksen intensiteettiä ja toteutusta meillä on uskoakseni hyvä mahdollisuus kilpailla ottelun voitosta.

Hiljattain kuntoutuneen Samarie Walkerin fyysisyys tulee olemaan huomenna avainasemassa, kun vastaan asettuu väkivahva levypallorohmu Kenya Robinson. Randolph, Riina Kärkkäinen, Karoliina Rytkönen ja Dyana Pierre pitävät puolestaan huolen, että kissapuolustuksen on oltava tarkkana koko ajan. Vastaavasti Lena Reshetko ja Chandrea Jones tietävät, kuinka tehokkainkin puolustusmuuri murretaan ja Ariel Massengale löytää syötöillään joukkuekaverinsa peli peliltä paremmin. Odotettavissa on siis tiukka ja tasaväkinen kamppailu, jossa marginaalit ovat hyvin pienet. Syksyllä Catz haki pisteet Äänekoskelta lukemin 51-59.

Catzin ja Huiman välinen ottelu alkaa klo 18:30. Tule kannustamaan kissat voittoon!

Kari Glödstaf
29.11.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy