Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Espoo United ja entiset Catz-mestarit saapuvat Lappeenrannan urheilutalolle juhlaottelun merkeissä

Lappeenrannassa nähdään Naisten Korisliigaa jälleen lauantaina, jolloin liigakolmonen Espoo United saapuu testaamaan mestari-Catzin kotikuntoa. Tiedossa on todellinen urheilutapahtuma, sillä Catz juhlii samalla 20-vuotista taivaltaan kotimaisella koripallokartalla! 

Loukkaantumiset ja sairastelut ovat tehneet Catzin syksystä haastavimman vuosiin ja hankaluuksia kohdattiin myös viime viikolla, kun lukioikäisistä pelaajista koottu liiganousija Helmi Basket HBA haki päävalmentajansa Pekka Salmisen käärmekeitoilla kahden pisteen voiton moninkertaisesta hallitsevasta mestarista Helsingissä. 

Malmilla koetusta tappiosta on nyt kulunut viikko ja Catz-luotsi Mika Haakana antaa kuluneille päiville vanhan pedagogin otteella kouluarvosanaksi kahdeksan miinus. 

- Ei tämä ihan paras mahdollinen viikko ole ollut, kun jokunen pelaaja on taas kärsinyt sairasteluista, mutta selkeästi ollaan paremmassa kuosissa kuin edellisinä viikkoina. Ollaan päästy taas suhteellisen täydellä kokoonpanolla toteuttamaan omaa konseptia ja on täysin mahdollista, että Samarie Walkerkin saadaan kentälle huomenna, Haakana aprikoi. 

Lappeenrantalaista huippukorista pitkään seuranneille katsojille lauantaina on tiedossa mielenkiintoinen matsi, sillä vierasjoukkue Espoo Unitedin kokoonpanossa nähdään mm. entisiä Catz-mestareita, kuten vuosien 2012 ja 2014 Suomen mestari Dionne Pounds sekä keväällä 2010 Catzissa SM-kultaa huuhtonut Reetta Piipari

- Espoo Unitedissa on useampi pelaaja, jotka kuuluvat Suomi-koriksen ”kuka kukin on”-listaan, kuten nyt vaikkapa Piipari, Pounds tai Heta Korpivaara, Haakana luonnehtii. 

- Espoo on pelannut alkukaudesta hyvää koripalloa ja heidän asemansa sarjataulukossa kertoo ihan oikein, että he kuuluvat sarjan ennakoltakin parhaiden joukkueiden joukkoon. Kyseessä on kaikin puolin hyvä mittari meille ja meidän on annettava parastamme, että saamme juhlamatsista pisteet hoidettua. 

 Catz ja Espoo United kohtaavat Lappeenrannan urheilutalolla lauantaina 12.11. klo 14:00. Otteluun on vapaa pääsy.

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy