Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Loukkaantumisista kärsinyt Catz kohtaa Urheilutalolla EBT:n

Kahden ottelun tappioputkessa olevan Catzin ottelut jatkuvat lauantaina, kun Urheilutalolle saapuu kissojen takana sarjataulukossa majaileva Espoo Basket Team. Loukkaantumisista kärsinyt emäntäjoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ylenkatsomiseen ei ole varaa, sillä kahdella tappiolla kautensa aloittaneet espoolaiset ovat kääntäneet kurssinsa ja ottaneet vaisun alun jälkeen vyölleen niin PeKan kuin Helmi Basketinkin päänahat. Luvassa on siis tiukka ja toivottavasti myös hyvätunnelmainen koripallopäivä.

Kotijoukkueen puolustuksen tulee olla erittäin tarkkana EBT:n kanssa, sillä joukkue hyökkää laajalla rintamalla. Erityisen vahvassa vireessä on ollut ex-Catz Lotta Aaltonen, joka on joukkueensa paras pisteidentekijä (14.3) ja syöttäjä (2.3), minkä lisäksi levypallotkin ovat jääneet hyvin hänen hyppysiinsä (6.0). Aaltosen ei tarvitse hääriä hyökkäyspäässä yksin, sillä häntä tukevat vahvasti sekä Morgan Bailey (12.5/10.8/2.5/1.8 riistoa) että Lotta Vesiluoma (10.8/1.5/1.3). EBT:n riveissä pelaa Aaltosen lisäksi myös kaksi muuta entistä kissapeluria, Roosa Lukkarinen ja täksi kaudeksi seuraan siirtynyt Claudia Kärnä.

- EBT pelaa aktiivista koripalloa molemmissa päissä kenttää ja pyrkii käyttämään mismatchit tylysti hyväkseen, toteaa kotijoukkueen valmentaja Mika Haakana. Morgan Bailey omaa ison kasan post-liikkeitä ja on vastustajan avainpelaaja yhdessä Lotta Aaltosen kanssa.

Catzin runkopelaajista Lotta Hämäläinen parantelee vammaansa vuodenvaihteeseen ja Lena Reshetkonkin pelaaminen on vielä epävarmaa. Iloa epäonnen keskelle tuo sen sijaan torstaina Lappeenrantaan palannut Chandrea Jones, joka puhkuu peli-intoa menestyksekkään Australian visiitin ja kotimaassa vietetyn loman jälkeen. Joukkueen askelmerkkejä ei varmastikaan ole vielä parissa päivässä saatu kohdalleen, mutta Haakana on luottavainen tulevaisuuden suhteen – ja miksi ei olisi, onhan joukkue haastanut vastustajansa tasapäisesti myös tappioon päättyneissä otteluissa.

- Pelasimme kolme jaksoa hyvin Forssassa ja siitä pitää ammentaa asioita mukaan tähän otteluun. Takapelaajaduo (Ariel) Massengale – Jones pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä. Rikkinäisistä viikoista huolimatta olemme pystyneet kamppailemaan joka pelissä voitoista loppuun asti, mikä antaa luottamusta siihen, että olemme hyvällä tiellä. Kontrollin pitäminen molemmissa päissä kenttää ja levypallopeli näyttelevät taas isoa roolia.

Tuoko Jones kaivatun lisävaihteen Catzin otteisiin vai kurittavatko entiset kissapelaajat vanhaa seuraansa? Jatkaako Camilla Grönberg hurjaa heittovirettään? Nämä ja paljon muuta selviävät lauantaina Urheilutalolla klo 17:00 alkaen. Tule kannustamaan kissat takaisin voittojen tielle!

Kari Glödstaf
21.10.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy