Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catzin ruuhkaviikot jatkuvat – Vimpeli vieraaksi urheilutalon päiväpeliin lauantaina 

Kahdella voitolla Naisten Korisliigan kauden 2016–17 aloittanut Catz Lappeenranta pelaa kolmannen pelinsä kahdeksan päivän sisään, kun Lappeenrannan urheilutalolle saapuu lauantaipäivän ratoksi vastaan Lappajärven ihme, Vimpelin Veto. 

Syyskaudella 2015 Veto oli Naisten Korisliigan suurin yllättäjä voittamalla ensimmäisestä viidestätoista pelaamastaan ottelusta yksitoista – ja neljästä tappiostakin kaksi joukkue kärsi nimenomaan Catzia vastaan.

 Vedon pelaaminen notkahti parin pykälän verran amerikkalaistakapelaaja Wilesia Hardyn kauden päätyttyä loukkaantumiseen, mutta 22,6 pisteen, 11,9 levypallon ja 3,8 syötön ottelukohtaisilla keskiarvoilla on nyt palannut takaisin Vimpeliin, ja Veto on nälkäinen.

 - Wilesia Hardy on edelleen Vedon kaikki kaikessa. Hän pitää Vedon moottorin käynnissä, kun taas Ashley Luke ja Olivia Nash ovat ennemminkin sisäpelaajia, joiden tehtävä on luoda tilaa Hardylle. Laitapalloskriinejä pelataan viime kaudesta tuttuun tapaan hyvinkin paljon. 

Jarkko Havun valmentaman Vedon kotimaisella osastolla isoimmat minuutit tahkoaa 62 ottelua nuorten maajoukkueissa pelannut laituri Noora Järvikangas, jota tukevat Anni Kujala, Ulriikka Latvala, Tuulia Timo ja Lotta Vehka-aho

- Tähän asti näkemäni perusteella Vedolla on taas kilpailukykyinen ja yllättävänkin leveä joukkue koossa, Haakana summaa. 

Catz voitti kauden avauspelissään viikko sitten Hyvinkään Pontevan ja narrasi keskiviikkona vaikeassa ottelussa Äänekosken Huimalta kaksi pistettä. Haakana on saanut tasaisesti tehoja leveältä pelaajarotaatioltaan, mutta polvivaivaisen Ariel Massengalen poissaolo on aiheuttanut haasteita pelinrakentajaosastolla. 

- Lauantaiaamuna nähdään, pelaako Ariel Vetoa vastaan. Miina Lapila otti rohkeasti haasteen vastaan Äänekoskella ja Johanna Kalin kykeni myös auttamaan meitä pelinrakennusosastolla, mutta on syytä muistaa, että pelinrakentajan paikka on koripallossa kaikkein haastavin, kuittaa Haakana. 

Catzin ja Vimpelin Vedon tuoksina nähdään Lappeenrannan urheilutalolla lauantaina 8.10. klo 14:00.

Tervetuloa!

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy