Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Lauantai-illan huumaa urheilutalolla: Catz ja HyPo vastakkain kevään finaalien uusintaottelussa!
Lauantaina se vihdoin käynnistyy – koripallokausi 2016-17.

Kuluva vuosikymmen on tanssittu kissanpolkan tahtiin Catzin huuhdottua kuudesti kultaa joista viisi peräkkäin edellisiltä vuosilta. Viime keväänä kissojen kynsien raapaisun tunsi nahoissaan Hyvinkään Ponteva, joka kaatui finaaleissa tyylipuhtaasti voitoin 3-0.

Catz on hionut yhteispeliään liigakuntoon päävalmentajansa Mika Haakanan komennossa viimeisen kolmen viikon ajan ja hakenut neljä voittoa yhtä monesta harjoitusottelusta. Kaikki enteet viittaavat siihen, että kissojen paletti on lauantaita varten valmis.

- Pelaajamme ovat omaksuneet taktisia asioita erittäin hyvin viimeisen kolmen viikon aikana, jakaa Haakana tunnustusta omilleen.

- Harjoitusotteluissa tekemisen tasomme oli vaihtelevaa. Hyvinkäällä pelasimme oikein hyvin ja kotiottelu PeKaa vastaan oli lupaava. Vieraspeleissä Kotkassa tekemisen tasomme oli heikointa, mutta menkööt vaikka sen piikkiin, että ajatukset olivat silloin jo lauantaissa.

Lauantain ottelusta Haakana odottaa todellista tulikastetta kissalaumalle. Hyvinkään Ponteva on kenties Catzin suurin haastaja taistelussa kevään 2017 Suomen mestaruudesta. Lisämielenkiintoa otteluun tuo se, että Pontevan penkin päässä nähdään kuusi vuotta sitten Catzin mestaruuteen johtanut Miikka Sopanen.

- HyPo on laadukas joukkue, jonka pelaajat ovat tuttuja toisilleen pitkältä ajanjaksolta. Valmentajanvaihdoksen myötä he ovat uusineet hyökkäyssettinsä lähes kokonaan. Viime kaudella HyPo juoksutti puolen kentän hyökkäyspelissä heittäjille heittoja jauhamalla skriinejä, tähän mennessä olemme sen sijaan nähneet pitkälti Taru Tuukkasen ympärille rakennettua kolmiohyökkäystä, selventää Haakana.

- Tuukkanen on tietysti huippupelaaja ja kovin treenatun kesän jälkeen erinomaisessa kunnossa. Tekemistä riittää myös Bria Gossin korilleajojen kanssa, ja Darius Faulk on näkemäni perusteella liigan nopeimpia pelaajia.

Lisämielenkiintoa otteluun tuovat uusien Catz-pelaajien viralliset ensiesiintymiset kissapaidassa: minkälaisia pelureita ovatkaan Espanjan levypallokuningatar Samarie Walker, kaksinkertainen maailmanmestari Ariel Massengale, sentterilupaus Heta Äijänen ja naisten maajoukkuelaituri Camilla Grönberg?

Catz ja Hyvinkään Ponteva kohtaavat Lappeenrannan urheilutalolla Naisten Korisliigan avauskierroksella lauantaina 1.10. klo 17:00.

Tervetuloa!

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy