Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

06.01.2019

Naisten Korisliiga on edennyt noin puoleen väliin. Ennätystasaisessa sarjassa on tapahtunut runsaasti yllätyksiä ja perinteisesti kärkipaikkaa pitänyt Catzkin on saanut niistä osansa. Neljännellä sijalla olevan kissalauman peli on ollut välillä hyvinkin korkealentoista, mutta toisinaan myös hyvin tuskaista puurtamista. Sydney Wallacen loukkaantuminen oli paha takaisku niin joukkueelle kuin pelaajalle itselleenkin, mutta vaikeudet on kuitenkin tehty voitettaviksi ja peli-ilo on ryhmässä edelleen tallella, vakuuttavat puolimatkan krouvissa haastatellut kissapelaajat.

#3 Valencia McFarland
Neljäs sija on olosuhteisiin nähden aivan hyvä suoritus, olihan meillä syksyn mittaan muutamia loukkaantumisia. Pelissämme on edelleenkin opeteltavaa ja kehitettävää, mutta taistelemme aina yhdessä joukkueemme ja faniemme vuoksi. Mikäli vain pysymme ehjinä, uskon kevään olevan syksyä parempi. Jatkamme mestaruuden jahtaamista ja toivottavasti saamme sen takaisin Lappeenrantaan.

#5 Petra Noponen
Syyskausi on kokonaisuudessaan ollut aikamoista vuoristorataa. Aloitettiin sarja hyvin, mutta marraskuun maajoukkuetauon jälkeen ollaan kärsitty sairastumisista ja loukkaantumisista, viimeisimpänä ja vakavimpana Sydneyn valitettava vamma. Saatiin kuitenkin käännettyä kurssi ja toivottavasti vaikeudet olisivat nyt takanapäin. Treeneissä on aina ollut hyvä meininki ja meillä on ollut hauskaa yhdessä! Uskon, että keväälläkin on luvassa tasaisia kamppailuja, eikä yksikään voitto tule helposti.

#6 Tinna Rantalainen
Syksymme lähti käyntiin terävästi ja hyvällä tahdilla, mutta joulua päin mennessä vastoinkäymisiä oli tullut loukkaantumisien kannalta useita, mikä vaikutti koko joukkueeseen. Vielä kuitenkin hyville suunnille päästiin ennen vuoden vaihdetta!
Keväältä odotan vielä energisempää joukkuetta meiltä. Totta kai tavoittelemme mestaruutta ja siihen pyritään kaikin mahdollisin keinoin!


#9 Johanna Timperi

Syyskausi on ohi ja sarjasijoitus on tällä haavaa ihan kelvollinen, kun huomioidaan meidän joukkueen loukkaantumisia ja siitä syystä vaihtuneita kokoonpanoja syksyn ja talven mittaan. Pahin takapakki oli Sydneyn kauden keskeytyminen, mutta upeaa että pystyimme siitä huolimatta ottamaan tärkeät voitot mm. ViVe:stä ja EBT:stä!
Kevättä kohti pelit perinteisesti kovenee, mutta ollaan valmiita siihen kun treenataan ja tehdään töitä yhdessä päivittäin hyvin kuten tähänkin asti. Meillä on yhdessä niin hauskaa, että innolla ja hyvällä energialla vaan kevään pelejä kohti!

#10 Roosa Kosonen
Syksy on mennyt mukavasti, vaikka haasteitakin on ollut. Loukkaantumisia ja sairaspoissaoloja on tullut monelle, ja varsinkin siihen nähden ollaan hienosti taisteltu pelistä toiseen.
Kevääseen lähdetään reippain mielin ja suunataan kohti mitalipelejä. Vaikka kaikilta ei ehkä kauden alussa löytynyt luottoa meidän melko nuorelle joukkueelle, uskon näiden ajatusten jo hieman hälvenneen. Me uskotaan itseemme ja mitä vain voi tapahtua, kunhan pystytään pelaamaan meidän omaa peliä.

#24 Aleighsa Welch
Ensimmäinen puolisko on mennyt meiltä kohtuullisesti ylä- ja alamäkineen. Olemme olleet niin voitto- kuin tappioputkissakin ja kamppailleet loukkaantumisten kanssa, mutta silti edelleen hyvissä asemissa sarjaa ajatellen. Etsimme edelleen hieman itseämme, mutta uskon, että kolmen ottelun voittoputki vuoden lopussa oli meille erittäin tärkeää. Odotan innolla mitä kauden toinen puolisko tuo tullessaan ja toivon, että pystymme kehittymään ja kasvamaan sarjan edetessä vieläkin paremmaksi joukkueeksi.

#73 Jemina Vidgren
Syyskausi alkoi hyvin ja pelasimme hienosti alusta asti, vaikka aloitimme yhdessä treenaamisen vain pari viikkoa ennen ensimmäisiä pelejä. Loppuvuotta kohden kuitenkin tuli takaiskuja, kun Sydney loukkaantui eikä jatka enää tällä kaudella, mikä on meille iso menetys. Olemme kuitenkin vastoinkäymisistä huolimatta pelanneet hienosti!
Keväältä odotan, että loukkaantumiset olisivat meidän osalta tässä. Tietenkin toivon myös kultamitaleja kauden päätteeksi!


Teksti: Kari Glödstaf
Kuvat: Topi Lainio

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy