Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

23.01.2018

Catzin, kuten kaikkien muidenkin urheiluseurojen taustalla ja organisaatiossa on henkilöitä, jotka eivät pidä ääntä itsestään, mutta joiden jokapäiväinen panos on seuran ja sen kehittymisen kannalta kultaakin kalliimpaa. Yksi heistä on edustusjoukkueen fysioterapeuttina toimiva Sini Huhta.

Sini saapui kissoihin kesällä 2013. Kilpaurheilutaustaa häneltä löytyy niin yleisurheilun kuin tanssinkin saralta ja hän kertoo harrastaneensa myöhemmin mm. kickboxingia. Fysioterapeutin opiskelijapolku vei hänet ensin jalkapallojoukkueen huoltajaksi, jonka jälkeen Sini päätyi Namikan kautta Catziin. Ensimmäisellä kaudellaan 2013-2014 hän toimi kissapaitojen huoltajana, jonka jälkeen piti välivuoden, mutta palasi koripallon pariin ja nyt on menossa kolmas kausi fysioterapeuttina. Opintojen lisäksi hän on täydentänyt osaamistaan urheiluvammoihin, teippaukseen ja ensiapuun liittyvillä koulutuksilla.

- Olen viihtynyt Catzissa loistavasti. Aikataulujen sovittaminen muihin menoihin on etenkin arkikierroksilla toisinaan haasteellista, mutta ei ainakaan tähän mennessä vielä mahdotonta. Pääasiassa olen mukana peleissä, mutta tarvittaessa myös harjoituksissa, jos esimerkiksi pelaaja on loukkaantuneena. Olen lisäksi päivittäin yhteydessä valmennusjohdon kanssa pelaajiin liittyvistä asioista, Sini kertoo.

Eivätkä tehtävät jää pelkästään tähän, sillä Sinin toimenkuvaan kuuluu myös monen muun pienemmän asian hoitaminen teippausarsenaalista huolehtimisesta alkaen. Kevättä kohden tahti kiihtyy entisestään, sillä silloin hän on myös joukkueen kanssa tiiviimmin. Niinpä hän toteaakin, että koriksen parissa vietettyä viikoittaista tuntimäärää on vaikea arvioida.

- Eikä ole tarpeenkaan. Meillä Catzissa vallitsee niin hyvä joukkuehenki valmennusjohdon ja pelaajien kesken, että se yhdistettynä päivittäin tulevien uusien haasteiden kanssa muodostavat ”sen jutun”, jonka vuoksi tätä tekee niin mielellään, Sini tiivistää.

Kari Glödstaf
23.1.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy