Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

18.08.2016 Roosa Kosonen

EM- kisat Oradeassa

Suomen WU16 joukkue lähti 3.8 aamulla kohti Romanian Oradeaa ja B-divisioonan EM-kisoja. Ensimmäinen päivä meni matkustaessa ja seuraavana päivänä oli peleihin valmistavat treenit. Ensimmäisenä varsinaisena kisapäivänä kohtasimme Irlannin. Peli oli todella tiukka ja ratkesikin vasta pelin loppuhetkillä meidän 58-62 voittoon. Tämän jälkeen alkulohkon pelit jatkuivat Bulgariaa ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan, jotka molemmat päättyivät Suomen voittoon. Lepopäivän jälkeen pelasimme lohkovoitosta Englantia vastaan, joka oli myös voittanut kaikki aiemmat ottelunsa. Peli oli tiukka loppuun asti, mutta lopulta se kääntyi meille luvuin 63-51. Alkulohkon viimeinen ottelu käytiin Skotlantia vastaan, joka päättyi Suomen reiluun 81-37 voittoon.

Lepopäivän jälkeen perjantaina, pelasimme puolivälierässä emäntämaa Romaniaa vastaan. Ottelu oli hyvin vaiherikas ja meteli hallissa korvia huumaava. Hallitsimme ensimmäistä puoliaikaa, mutta kolmannen erän mustan hetken aikana Romania kiri kiinni ja meni lopulta ohi. Neljänteen erään lähdimme 6 pisteen takaa-ajo asemasta, mutta saimme kurottua eron umpeen. Valitettavasti se ei riittänyt ja kärsimme kirvelevän 53-55 tappion. Tämä tarkoitti sitä, että päädyimme pelaamaan sijoituksista 5-8.

Seuraavana päivänä kohtasimme Kreikan. Joukkueella oli hieman mieli maassa edellisestä tappiosta, eikä tekeminen ollut meidän omalla tasolla. Ottelu päättyikin Kreikan 47-44 voittoon. Viimeinen peli oli Luxemburgia vastaan sijoista 7-8. Edellisestä pelistä sisuuntuneena pelasimme hyvän pelin, voitimme 25-69 ja sijoituimme näin turnauksessa seitsemänneksi.

Vaikka turnaus oli pitkä ja raskas, oli se myös eritäin hieno ja antoisa kokemus. Oli mahtavaa päästä pelaamaan uusia maita vastaan ja olla osana näin upeaa joukkuetta!

Roosa

Sivun ylläpitäjän lisäys:
Roosa Kosonen oli WU16 EM-turnauksessa yhtä peliä lukuun ottamatta Suomen aloituskokoonpanossa. Peliaikaa Roosalle tuli keskimäärin 19:24 ja hän oli tehokkuudessa Suomen paras indeksillä 9.9. Pistekeskiarvo oli 7.1 levypalloja 7.1 ja syöttöjä 1.5.

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy