Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

16.04.2016

Vaikka Catz selviytyi jo kymmenennen kerran perättäin finaaleihin ja monet runkopelaajista ovat olleet voittamassa aiempia mestaruuksia, on kissapaidassa muutamia, jotka pelaavat loppuottelusarjaa ensimmäistä kertaa. Annetaan siis Laura Juholan, Ida Myllyojan, Miina Lapilan ja Jennifer Schlottin kertoa mietteitään tulevista otteluista.

- Erittäin hyvät fiilikset, myöntää viimeisenä joukkueeseen liittynyt Laura. Omalla kohdallani edessä on ensimmäiset aikuisten sarjan finaalit ja odotan niitä innolla. Tunnelma tulee varmasti olemaan katossa niin Hyvinkäällä kuin Lappeenrannassakin.

Myös Turun Riennosta täksi kaudeksi Lappeenrantaan siirtyneen Idan mukaan fiilikset ovat hyvät ja samalla odottavat. Puhuttarissa viime kaudella pelannut Miina komppaa: ”Odotan finaalisarjaa innolla ja mielenkiinnolla. Uskon, että fiilis tulee olemaan aivan mahtava, olihan se välierissäkin jo korkealla.”

Fanit ja lähes kaikki pelaajiston ulkopuolella vaikuttavat henkilöt spekuloivat mielellään eri vastustajien vahvuuksilla ja heikkouksilla, mutta pelaajille tällaisilla asioilla ei tunnu olevan suurtakaan merkitystä. Viime kaudella Hongassa pelannut Jennifer muistuttaa, että kolmen runkosarjakierroksen myötä kaikki joukkueet tuntevat toisensa muutenkin hyvin, jolloin avainasiaksi nousee se, kuinka onnistuneesti joukkue toteuttaa pelisuunnitelmaansa ja yhteispeliään. Mikäli kissalauma pystyy tähän, se on hänen mukaansa vahvoilla uusimaan mestaruutensa. Laura puolestaan uskoo, että otteluiden intensiteetti tulee olemaan lähellä sitä, mitä Catz koki Tallinnassa pelatessaan.

Hyvinkääläiset ovat tehneet vahvaa jälkeä kevään mittaan. Ensin he kampesivat väkisin Vimpelin ohi runkosarjan kakkospaikalle ja pudottivat välierissä Forssan Alun suoraan kolmessa ottelussa – unohtamatta sitä, että HyPo oli vimpeliläisten ohella ainoa joukkue, joka pystyi Catzin runkosarjassa voittamaan. Millä eväin hyvinkääläiset on mahdollista kaataa?

Kaikki painottavat joukkuepelaamisen ja yhtenäisyyden nimiin. Jenniferin mukaan HyPon joukkueessa on niin paljon taitoa ja pelillistä osaamista, että heitä vastaan on pystyttävä tarkkaan ja yhtenäiseen puolustuspeliin. Ida toivoo joukkuepelin lisäksi kovuutta ja Miina haluaa kuulla yhtenäisen ja äänekkään kotiyleisön kannustuksen: ”Mestaruuskannun jäämistä Lappeenrantaan auttaisi kovasti kannustusjoukot, eli kaikki peleihin kannustamaan kissat voittoon!”

Kari Glödstaf
16.04.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy