Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

14.04.2016

Elikkä nyt on Baltian liiga saatu taputeltua ja arvokas hopeamitali hyvästä saavutuksesta saatiin mukaamme. Oli tosi hieno homma, että saimme olla mukana tässä liigassa tänä vuonna ja toivottavasti jatkossakin! Uskon että seura tekee kaikkensa, jotta pelaajat täällä saavat pelata tulevaisuudessakin näin kovia pelejä. Joka peliin lähtiessä jokainen varmasti tiesi, että pitää antaa kaikkensa eikä helpolla tule pääsemään.
 
Valitettavasti jouduin seuraamaan kaikki kv-pelit kentän laidalta, mutta koitin silti auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Oli hienoa nähdä, kuinka jokainen pelaaja taisteli jokaisesta pallosta loppuun saakka.
 
Nyt on kuitenkin jäljellä enää se Suomen sarjan kohokohta elikkä finaalit!! Vastustaja eli Hyvinkään Ponteva on varmasti kova vastustaja, sillä voittihan he myös välierät suoraan 3-0. Helpolla ei tulla varmastikaan pääsemään, mutta luotto omaan joukkueeseen on kova!
 
Lotta Hämäläinen
14.04.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy