Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

28.01.2014 Anni Mäkitalo

Annin blogi

Moi!

Ja hyvää alkanutta vuotta kaikille! Kuukausi on nyt kinkku- ja vihreä kuula-ähkyjä sulateltu, ja kevätkausi on lähtenyt jo käyntiin. Kevät itsessäänkin saisi tosin mun puolesta startata jo pikkuhiljaa.. :)

Syyskaudella jatkoimme siitä, mihin keväällä edelliskauden päätimme. Olimme voitokkaita harkkapeleissä, liigapeleissä ja myös Riikaa vastaan pelatuissa ystävyysotteluissa. Joidenkin otteluiden jälkeen toimittajat kysyivät, onko meidän ollut vaikea motivoitua peleihin, kun voittoputkikin on nyt reilun vuoden mittainen.

Ei ole! Tällä kaudella pelejä on muutama vähemmän kun viime kaudella, joten jokainen niistä on enemmän kuin tervetullut. Koris on tosi hauskaa, mutta se on myös kilpaurheilua. Treeneissä tulee välillä kränää siitä, paljonko alkulämpän sählypeli päättyi; kertoo jotain siitä, että me olemme aika voitontahtoisia jokainen! Syyskauden pelit esim. PeKaa ja ToPoa vastaan osoittivat, että mestaruuskamppailusta tulee tänä vuonna todella kova.

Harmi tosin, että ”syyskauden kohokohta”, eli Suomen Cup jää tänä vuonna pelaamatta. Toivottavasti Urho TV silti intoutuisi jonkun Naisten liigan pelinkin näyttämään.. vai mitä varten meillä on nämä lyhyet pelishortsit??!! Haha, ei vaan. On ollut kiva huomata, miten kovassa nosteessa Suomikoris on ollut, ja toivottavasti se näkyy uusien junnujen määrässä myös tyttöpuolella ympäri Suomea!! :)

Runkosarjaa on vielä vajaa puolet pelaamatta, joten sarjataulukossa voi käydä miten vaan. Tällä hetkellä keskittyminen on siis tiiviisti runkosarjassa ja kaikissa jäljellä olevissa peleissä; joka päivä pitää parantaa niin omaa kuin joukkueen yhteistäkin tekemistä, jotta playoffien tulleen ollaan valmiita esittelemään kauden parasta Catzia. Henkilökohtaiseksi tavoitteekseni olen asettanut muutoksen levypallopelissä – olen turhankin tuttu näky haahuilemassa kolkin kaaren takana enkä korin alla auttamassa meidän senttereitä.. Lisäksi viime kaudellakin tutuksi tullut alkukauden kaukoheitto-tuska on tarkoitus taas kevään mittaan selättää!

Vaikka vuosi siis vaihtuikin, me jatkamme parketin kulutusta tuttuun tapaan lähes jokaisena viikonloppuna! Tulkaa siis kaikki kylmyyttä ja tuulta pakoon Urheilutalolle!

Kiitos syyskaudesta kaikille Catz-henkisille, tehdäänpä keväästä vielä parempi :)

Anni

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy