Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

28.06.2015 Kari Glödstaf

Matkalla tuntemattomaan

”Odottavan onkeen kala tulee” totesi Hannu-serkku Aku Ankalle heidän kisaillessaan satumaisen kalliin jalokiven löytämisestä. Näin kävikin, joskaan ei aivan Hannun odottamalla tavalla: veljenpojat löysivät jalokiven, ostivat limusiinin ja palkkasivat Hannun autonkuljettajaksi, koska Aku-sedän kädet olivat täynnä rakkuloita eikä hänestä näin ollut ajajaksi.

Aivan yhtä suurista summista tai dramaattisista tapahtumista ei nyt ole kyse, mutta Hannun tunnuslause tuli kieltämättä ensimmäiseksi mieleen saadessani kuulla Catzin osallistumisesta kansainvälisiin otteluihin. Niin monta kesää on mennyt toivoessa ja odottaessa tätä uutista, että sen viimeinkin tullessa julki on suupielet saanut kääntää ylöspäin – enkä usko olevani ainoa tämän tunteen kokenut.

Catz on ollut sarjassaan pitkään samassa tilanteessa kuin jääkiekon Mestistä tahkoava Jukurit: mestaruuksia tulee, mutta tavalliset sarjapelit eivät enää kiinnosta kuin innokkaimpia kannattajia. Kaikki kunnia kotimaiselle naiskorikselle, mutta jo pelkän uskottavuuden kannalta on hyvä, että Catz ottaa askeleen kohti isompia ympyröitä. Tämä kehittää paitsi seuraa itseään, myös naiskorista kokonaisvaltaisesti. Pelaajat saavat lisää näyttöpaikkoja, valmentajat uusia näkemyksiä, sponsorit näkyvyyttä ja katsojat elämyksiä. Toivottavasti mediakin lähtee leikkiin mukaan uskottavin panostuksin.

Ensi kaudesta tulee mielenkiintoisin vähään aikaan. Se vaatii enemmän työtä kaikilta Catzin parissa olevilta tahoilta. Samalla se varmasti tarjoaa paljon uutta ja tuo eteen asioita, joita emme ole osanneet odottaa, kenties kuvitellakaan. En kuitenkaan epäile ettemmekö selviäisi siitä, sillä yhteispelillä on vaikeatkin asiat mahdollista kääntää lopulta voitoksi. Samalla reseptillä myös joukkue on menestynyt vuosien ajan tukenaan Urheilutalon uskollinen yleisö. Tulevana talvena kaikkien on puhallettava yhteen hiileen vielä aiempaa tehokkaammin, jotta saamme parhaan mahdollisen tuloksen ensi kevättä ajatellen.

Suurta Juventus-legenda Roberto Bettegaa siteeraten: Siitä tulee seikkailu!

Kari Glödstaf
28.06.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy