Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

23.03.2015 Matti Moilanen

Torstaina käynnistyivät Naisten Korisliigan puolivälieräottelut. Runkosarjan kolmen kärki piti kahdella ensimmäisellä kierroksella pintansa. Voittaneet joukkueet tarvitsevat vielä yhden voiton selvitäkseen jatkoon. Peli-Karhujen ja Hyvinkään Pontevan otteluvoitot ovat tasan, kun kumpikin voitti kotonaan. Keskiviikkona ratkeaa jatkavatko PeKan ja HyPon lisäksi myös muut taisteluparit kamppailuaan.

Catz ei ollut kauden alkaessa ainakaan kaikkien veikkailuissa ennakkosuosikki kevään mestariksi, mutta runkosarjan voittajana on nyt sellainen. Kenen kanssa taistellaan finaalipaikasta, jos sinne selvitään, on monen kysymysmerkin takana. Ensin täytyy kaataa Honka. Jos se onnistuu, kuten uskomme, on epävarmaa, ketkä astelevat vastaan välierissä.

Koska pallo on pyöreä ja pudotuspelit oma maailmansa, niin sen varjolla heitän muutamia villejä ajatuksia miettimättä suuremmin runkosarjamenestystä.

Mikäli Vimpeli tekisi niin huiman tempun, että nousisi kahden ottelun tappiosta ja kukistaisi äänekoskelaiset, olisi vastassamme ViVe. Jos Vimpeliltä loppuu veto, mutta FoA saa rivinsä ojennukseen ja jättää Torpan Pojat puolivälieriin, onkin vastassamme Forssan Alku. Kaikkein todennäköisemmin vastustajamme löytyy kuitenkin puolivälierissä toisistaan mittaa ottavasta kaksikosta PeKa – HyPo.

Peli-Karhut välierävastustajana toisi kamppailun finaalipaikasta todella jännittäväksi, sillä olisivathan vastakkain joukkueet, jotka ovat kohdanneet toisensa finaalissa kuudesti. Molemmilla joukkueilla on keskinäisistä finaalikoitoksista kolme voittoa.

Myös toiseen finaalipaikkaan johtava kamppailu on hyvin mielenkiintoinen. Ovatko välierissä runkosarjan neljä parasta ja ketkä ovat taistelemassa kultaisista mitaleista? Jännitettävää riittää siis sekä omissa että vieraissa. Toivottavasti saamme yleisön liikkeelle kannustamaan neljättä perättäistä mestaruutta tavoittelevaa kissalaumaa. Yleisön tukea tarvitaan, sillä vastus kovenee kevättä kohden. Voisimme itse kukin tarjota tuttavillemme tai yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden päästä mukaan jännittämään Kissojen puolesta niin kotisalissa kuin vieraskentillä.

Olkaamme se kuuluisa kuudes pelaaja!

Masa

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy